Veterina verzus medicína

7. feb 2022

Ahojte chcela by som poradiť je ťažšia škola veterina alebo medicína

mimi3008
7. feb 2022

Relevantne ti poradi len ten, kto si presiel oboma skolami, len ci sa niekto taky najde

dskjhfdlkdjhl
7. feb 2022

zariad sa podla toho, co chces robit, nie podla toho, co je lahsie.

katkamatka7
7. feb 2022

Veterinári tvrdia, že veterina. Dôvod uvádzajú, že to, čo má vedieť medik na jednom druhu, majú oni vedieť na mnohých ďalších druhoch. Medici tvrdia, že humánna medicína je ťažšia a dôvod uvádzajú, že študujú človeka.

mimi3008
7. feb 2022

Za ssba poviem, ze medicina je narocna skola, urcite aj veterina, ale neviem to porovnat

gleep1
7. feb 2022

Poznam baby čo odišli z veteriny na humánnu a vraveli ze ťažšie predmety su na každej škole iné ale v prvých ročníkoch porovnateľne ťažké. Na veterine máš ale tých predmetov o dosť viac než na humánnej medicíne. A na humannej navyše atestácie a väčšiu zodpovednosť. Niektori ľudia od stresu ze niečo zle spravia nakoniec ani nejdú do praxe.
Ľudia si ta viac budú vážiť ako humánnu lekárku, ako veterinarka budeš pre väčšinu ľudí alo nejaký družstevník čo nemá s medicínou nič spoločne a čo dokopy nič nevie lebo pchas krave ruku do riti.
Mala by si robiť to čo ta baví lebo inak to bude len utrpenie

aeruginosa
7. feb 2022

Tieto temy, ze co je tazsie… Ono, autorka, mala by si sa rozhodnut na zaklade toho, k comu inklinujes, co si vies viac predstavit a nie podla toho, co je tazsie. Ked ti tu teraz napiseme, ze napr. veterina je tazsia ako medicina, pojdes teda na medicinu, lebo je podla nazorov inych o nieco lahsia ako veterina? A na medicine prides na to, ze ta to nebavi a vlastne to nechces robit?..
Nie su na mieste taketo otazky, navyse ich je tu kopec, staci si pozriet starsie diskusie.

Osobne odporucam dobre zvazit takyto charakter studia. Je to narocne, vsetkych tych 6 rokov je vydretych, ziadna skuska zadarmo a holt, vyhodit cloveka mozu aj vo 4.-5.rocniku a clovek nema nic, ziadne „zachytne Bc.”…, tym chcem len povedat, premysli si, ci je to vobec skola pre teba, ked sa takto pytas a zjavne by u teba zavazila narocnost studia.

amelie2017
7. feb 2022

Poznam 3 ludi, co odisli z veteriny a sli na medinu, nepoznam nikohi, kto odisiel z mediny a siel na veterinu (ale to som len ja).
Nevyberala by som si, co je lahsie, ale co chcem viac robit. Je dost rozdiel liecit zvierata a ludi

wild.horses
7. feb 2022

Chces liecit zvierata ( a zaroven pracovat s ludmi- majitelmi) vs chces liecit ludi?

Tiez poznam ludi, ktori presli z veteriny na medicinu, ale naopak nie.

katkamatka7
7. feb 2022

Ťažšia škola je tá, ku ktorej nemáš vzťah.