Veterina bezpečnosť krmív a potravín alebo Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach

miska_mysicka
16. máj 2020

Ahoj študovala prosím niektorá z vás na týchto VŠ externe a mohla by som sa opýtať pár otázok? Mám ukončenú sociálnu prácu, robila som ju, ale vôbec ma to nenapĺňa po materskej by som sa chcela vybrať iným smerom. Vďaka

kofollka242
16. máj 2020

su to 2 uplne odlisne skoly, podla mna vacsie uplatnenie ma podnikohovospodarska fakulta ale budes sa mmusiet teda dost ucit. veterina je blbost...

miska_mysicka
autor
16. máj 2020

@kofollka242 viem ze je to diametralne odlisne ale proste chcem nieco ine... ekonomia je aj mne blizsia ako drvit sa chemiu ... len rozmyslam ci by z toho nestacilo pomaturitne 🤷‍♀️ Ja neviem proste po materskej by som chxela zacat odznova na lepsom pracovnom mieste a za kusok lepsi peniaz aspon lebo zarabat almuznu a nutnost mat vysoku skolu na to aby som chodila do osad a zmierala vsi... proste pri detoch uz chcem nieco ine... takze sa tam treba vela drvit ano? Socialnu pracu som spravila celjon lahko lebo vela Predmetov som ja mala kazdy den v praxi cize som len opisala prscovnu cinnost a bolo to ok...

kofollka242
16. máj 2020

@miska_mysicka je to ekonomia matematika statistika je toho dost, bezohladu na to aky odbor si vyberies...toto by si podla mna pri detoch nezvladala resp velmi narocne by to bolo

miska_mysicka
autor
16. máj 2020

@kofollka242 dakujem