Ahoj študovala prosím niektorá z vás na týchto VŠ externe a mohla by som sa opýtať pár otázok? Mám ukončenú sociálnu prácu, robila som ju, ale vôbec ma to nenapĺňa po materskej by som sa chcela vybrať iným smerom. Vďaka
@kofollka242 viem ze je to diametralne odlisne ale proste chcem nieco ine... ekonomia je aj mne blizsia ako drvit sa chemiu ... len rozmyslam ci by z toho nestacilo pomaturitne 🤷♀️ Ja neviem proste po materskej by som chxela zacat odznova na lepsom pracovnom mieste a za kusok lepsi peniaz aspon lebo zarabat almuznu a nutnost mat vysoku skolu na to aby som chodila do osad a zmierala vsi... proste pri detoch uz chcem nieco ine... takze sa tam treba vela drvit ano? Socialnu pracu som spravila celjon lahko lebo vela Predmetov som ja mala kazdy den v praxi cize som len opisala prscovnu cinnost a bolo to ok...
@miska_mysicka je to ekonomia matematika statistika je toho dost, bezohladu na to aky odbor si vyberies...toto by si podla mna pri detoch nezvladala resp velmi narocne by to bolo
@kofollka242 dakujem
su to 2 uplne odlisne skoly, podla mna vacsie uplatnenie ma podnikohovospodarska fakulta ale budes sa mmusiet teda dost ucit. veterina je blbost...