Ahojte, už dlho hľadám na nete informáciu aké štúdium si doplniť,aby som mohla učiť na ZŠ. Mám ukončené bc. v odbore učiteľstvo výtvarného umenia jednoodborové, žiaľ náš odbor zrušili,tak neviem pokračovať. Keď som pozerala učiteľstvo mgr. (Napr.AJ,SJ .)tak tam bola vždy požiadavka ukončenie bc.v tom danom predmete. Nemáte niekto podobnú skúsenosť,alebo prípadne kde by som mohla nájsť ako pokračovať, alebo kto sa tým zaoberá, či nie sú nejakí študijný poradcovia alebo čo 😁
chceš učiť na ZŠ a napíšeš študijný poradcovia?
@zuzana76 len problém je v tom že mgr. výtvarná je len denné štúdium, aj to ak vôbec je len jednopredmetové, lebo sa niektoré odbory rušili, pri dvoch deťoch a práci by bolo lepšie niečo externe. Len nejako nemôžem nič nájsť 😕
@liz_lemon ďakujem za upozornenie, písala som v rýchlosti,vy ste asi neomylná 😁
@sekanoval1 alebo je možnosť začať externe študovať od začiatku… predškolskú a elementárnu a mgr potom primárne.. 😕 keďže externe je ťažko nájsť VV… je plno kombinácii, ale skôr denne ako si vravela
@sekanoval1 pokracovat mgr. vytvarnej na inej VS, plus si urobit rozsirujuce studium ineho predmetu, napr jazyk, matematika, biologia, na co si trufas