Územie v danej obci z pohľadu dopravy

24. aug 2024

Možno niektoré budete mat blbé odpovede, ale snáď niekto pomôže. Píšem jednu prácu a tam mam charakterizovať územie v danej obci z pohľadu dopravy. Už mám intenzitu dopravy, charakteristiku danej cestnej komunikácie. Co ešte by sa tam podľa vás hodilo?
Vopred ďakujem

pribinak
24. aug 2024

Napr či je tam svetelná signalizácia, alebo len dopravné značenie
Či vedie cez obec nejaký významný dopravný uzol

eliska13
24. aug 2024

Napojenie na inú dopravu, stojany na bicykle, zdieľané bycikle, kolobežky, kolóny?čo viac ľudia vyuzivaju, kalkuláciu do najbližšieho mesta

eliska13
24. aug 2024

Pardon bicykle

ak_tak0202
24. aug 2024

Mi to pripomenulo moju bakalárku... Mala som tam ešte popis jednotlivých zložiek MHD, regionálnu dopravu, či je dané mesto skôr zdrojovým, cieľovým alebo tranzitným, či mestom prechádzajú dôležité cesty / koridory európskeho významu, nehodovosť, parkovacia politika...

bloger
24. aug 2024

cyklotrasy v obci

autor
24. aug 2024

Ďakujem všetkým

vanilkovazmrzka
24. aug 2024

Triedy ciest, kvalita ciest, rekontrukcie ciest, vybavenost v suvislosti s cestami /semafory, znacky, ciary ci symboli na ceste/, cestne kontroly, cyklotrasy a chodniky popri cestach, krizovatky, kruhace, priechody pre chodcov a cyklistov, podchody/nadchody, viacurovnove krizovatky, nehodovost, zeleznicne stanice, autobusove stanice, zastavky, taxisluzby, zdielane bicykle/kolobezky…