Ahojte, chodím do športovej triedy. Ale už nechcem!
Je tu strašne zlý kolektýv. Učitelia sa čudujú prečo sme taká zlá trieda, no všetko to spôsobujú ich tabuľky podľa ktorích nás hodnotí. Všetky detská sa tu vďaka nim ponižujú. A čo je horšie šport mi nejde. Talentové skúšky som spravila, ale iba ako náhradníčka. Kazí mi to priemer. Potrebujem nejako mame povedať že už tam nechcem chodiť. Ale háčik je v tom že ja som tam chcela chodiť. Ale to bolo vtedy keď som si myslela že nás budú učiť rôzne športy a zlepším si kondičku. Za každú radu ďakujem.
Dcéra chodí tiež....čo sa týka kolektívu - tiež sú tam slečny čo ich rodičia majú kde čo a tie sa tým chvália, ale aj také čo sú z viac detí, matka na ďalšej MD.popr. rodičia alkoholici... ale takéto vzťahy sú asi veľmi časté v dnešnej dobe....
ak sa ti nepáči , nevidím dôvod prečo by si tam mala mala zostať....načo sa trápiť zbytočne. jednoznačne to oznám rodičom....
@evkano1402 Ďakujem, 8 ročné gymnázium ma napadlo lenže príjmačky už u nás boli ale ďakujem za radu
@dancer1 ahoj, takze 5 roc, tak to mozno ste nemali este "vsetku gramatiku", lebo mas viacere chyby v tomto texte aj v druhej diskusiii. Nemusis zakladat zakzdym novu temu, tamto stacilo dopisat tu... kolektiv a ucitelia to nie je nikdy iste, sestra prave kvoli kolektivu prestupovala na sportovu... ale moze to pomoct... skus sa porozpravat s rodicmi, niekedy sa da vybavit aj prestup uprostred roka, od polroka...
ahoj, aj moja dcera chcela chodit do ŠT a o rok už nie, vyriešili sme to 8 ročným gymplom.
V tvojom prípade ak 8 ročný gympel nepripada do uvahy, prestup do normalnej triedy. Sadni si s vasimi, povedz , ze si sa mylila, ze ste zli kolektiv to ozaj nestoji za to, ponizovanie a tak a sup sup cim skor prestup do normalnej triedy, najlepsie takej kde poznas asapon niekoho v triede, prip. ucitelov. Drzim palce. Mylit sa je normalne, len to povedz doma.