Ahojte,
rada by som začala s externým štúdiom,ľudské zdroje a personálny manažment. Rada by som vedela o aktuálnych skúsenostiach so štúdiom. Viem,že univerzita nemala dobré meno,ale radšej by som sa odrazila od ľudí s reálnymi skúsenosťami. Ďakujem 🙃🙃
Je to jedna z ľahších VS, osobne by som si ju už viac krát nerobila a vybrala inú skolu - mozno iba prípade, ak by si potrebovala z nejakeho dôvodu Ing. pred menom .
@anetkaadamko ďakujem za odpoveď,ja si myslím to isté,nikde to nie je ľahké,keď to človek myslí vážne
@kleopatra114 ja som chodila 3 roky do Žiliny,na krízový manažment, kvôli rodinným problémom som s tým sekla,chýbali dve skúšky a bakalárka,že sa k tomu vrátim o rok,len sa tak nestalo...teraz to síce ľutujem,ale čo uz...preto sa obzerám po niečom, keďže aj v Žiline by som musela začínať od prvaku
@lulu94 a uz je to davno co si s tym sekla? neuznali by ti skusky?
@kaktusik007 no práve,že už neuznajú..ale som rozhodnutá skúsiť niečo tento rok,takže už len vybrať
@kleopatra114 smiem vedieť prečo neodporucas túto školu? Ja uvažujem nad podaním prihlášky.
@bcjana2021 ak nejdes riesit odbor ohladne oprav lietadiel - ta skola nema dobry kredit.
@bcjana2021 ahoj prihlásila si sa do školy?
Tu sa pripnem, uvazujem presne nad rovnakým odborom tiez externe