Ahojte, študoval tu niekto alebo študuje na Prešovskej univerzite ? Dá sa uplatniť po škole ? Prípadne by som bola rada, ak by ste sa podelili so svojimi skúsenosťami🙂
Poznam znamu ci ti ma vystudovane a robi predavacku, zalezi od stastia a akych ludi natrafis na pohovore, zalezi co chces robit po Vs, podla toho sa zameraj.
Ak ťa láka ekonomika manažment financie atď tak skôr TUKE. UNIPO ma vážne nedostatky v organizácii, v rozvrhoch a spôsobe výučby. Je uplne bežne že mas jednu hodinu o 8:00 a druhu o 16:00 .Aj ja idem z unipa na tuke tiež a spolužiaci tiež niesu veľmi stotožnení s tym aby na tejto fakulte pokračovali. Účtovanie na papier ako v 70tych rokoch neznalosť žiadneho účtovného/ekonomického programu celková nepriprava na pracu po škole a hodiny štýlom každú hodinu bude prezentovať jeden žiak a potom bude skuska zásah a vysvetlenie učiteľa väčšinou žiadny(nie každá hodina je takáto ale je ich dosť) Na TUKE mas vo vyšších ročníkoch aspoň program SAP čo sa tyka samotných hodin to povedať zatiaľ neviem.
@andreakotesova ahoj, píšem ti správu
Mam manažment VS a pracujem vo VS 🙂👌