Unipo manažment

16. mar 2023

Ahojte, študoval tu niekto alebo študuje na Prešovskej univerzite ? Dá sa uplatniť po škole ? Prípadne by som bola rada, ak by ste sa podelili so svojimi skúsenosťami🙂

andreakotesova
16. mar 2023

Mam manažment VS a pracujem vo VS 🙂👌

domi235
31. mar 2023

Poznam znamu ci ti ma vystudovane a robi predavacku, zalezi od stastia a akych ludi natrafis na pohovore, zalezi co chces robit po Vs, podla toho sa zameraj.

laura9916
25. apr 2023

Ak ťa láka ekonomika manažment financie atď tak skôr TUKE. UNIPO ma vážne nedostatky v organizácii, v rozvrhoch a spôsobe výučby. Je uplne bežne že mas jednu hodinu o 8:00 a druhu o 16:00 .Aj ja idem z unipa na tuke tiež a spolužiaci tiež niesu veľmi stotožnení s tym aby na tejto fakulte pokračovali. Účtovanie na papier ako v 70tych rokoch neznalosť žiadneho účtovného/ekonomického programu celková nepriprava na pracu po škole a hodiny štýlom každú hodinu bude prezentovať jeden žiak a potom bude skuska zásah a vysvetlenie učiteľa väčšinou žiadny(nie každá hodina je takáto ale je ich dosť) Na TUKE mas vo vyšších ročníkoch aspoň program SAP čo sa tyka samotných hodin to povedať zatiaľ neviem.

aniss257
20. júl 2023

@laura9916 ahoj, nevies či sa da externá forma študovať aj online? Jedna sa už p Mgr. stupeň.

aniss257
20. júl 2023

@andreakotesova ahoj, píšem ti správu