UMB predškolská a elementárna pedagogika Bc.

lenusikpampusik
19. máj 2022

Ahojte. Hlásite sa niektorá na pedagogiku do Bystrice? Už máte vypracované tézy na prijímačky? Ja nie som ešte ani v polovici a už stresujem z toho.
Ďakujem 🙂

julialc
19. máj 2022

Ahoj 🙂 aj ja sa hlásim do BB na predškolskú, ešte vôbec nemám vypracované tézy na prijímačky ale už to idem študovať , ale niečo som už pozerala.
Ideš aj na prípravný kurz 28.5.?

lenusikpampusik
autor
20. máj 2022

@julialc ahoj 🙂 ano idem a dufam, ze nam povedia nieco co sa nam zide 🙂 mna najviac hnevaju cinitele ovplyvnujuce skolsku sustavu. radsej to ignorujem, lebo ma zz toho hlava boli :D

julialc
20. máj 2022

@lenusikpampusik
No to dúfam že áno🙏 🙂.
Ale neboj to dáš 😉
Kto vie ale myslím že budú všetky tézy v tej písomnej časti prijímacích skúšok alebo sa mýlim ?

Čo sa týka toho prípravného kurzu tak snáď nám pomôže určite ,štyri aj polhodiny bude trvať 🤨🙂

Ak sa môžem opýtať ty si odkiaľ 🙂 a ideš z akej strednej školy študovať na VŠ do BB?, preto sa pýtam lebo ak z pégečky tak niektoré tézy sa v tom prípade aj ľahšie učia nie sú úplne neznáme 🙂

lenusikpampusik
autor
21. máj 2022

@julialc Dáme to všetky a všetci, čo tam budeme 🙂 nejak :D
Podľa mňa tam bude všetko, mohlo by to byť formou výberu odpovede A,B,C,D. No toho sa asi nedočkám, to by bolo jednoduchšie 🙂
Ja som z Popradu. Školu mám veterinu, ukončenú 2011. My sme vôbec nemali náuku o spoločnosti, tie veci z tej knihy sú pre mňa úplne cudzie. A aj to, čo sme mali som už zabudla. 11 rokov je dlhá doba.

julialc
22. máj 2022

Tak dúfam verím 🙏🙂 že áno 🙂
Veľa sa nás tam hlási tak potrebujú kus zriediť 🤷 čo už
Aj ja si myslím že tam bude všetko , ale mohlo by byť aj niečo formou možnosti 😀 ale to asi nebude 😏

Ani my sme všetko zo strednej nemali z tých téz na prijímačky, ale niečo mi nie je cudzie ale
už som zabudla musím sa aj tak učiť , potom prídem tam v deň príjmačiek a zabudnem polovicu 😀🤦

Tak ideš po dlhšom čase tzv.odstupe po škole opäť študovať , ale to veľa ľudí, žien aj už mamičky čo poznám.

Tak to nemáš extra ďaleko z Popradu ja som rozmýšľala aj nad Nitrou ale BB mám bližšie keďže som z Lučenca.

alzbet14
20. máj 2024

Ahojte, rada by som sa opýtala akou formou prebiehali prijímačky, či to bolo formou abcd alebo otvorené otázky. Mala som ísť tuto sobotu na prípravný kurz, ale obidve deti mi dostali piatu chorobu takze trochu panikáriť. Ďakujem 😊

miska431
11. jún 2024

@alzbet14 ahoj na prijmacky idem aj ja teraz 13juna ja som nebola na prípravnom kurze tiež som zvedavá

alzbet14
11. jún 2024

@miska431 ja som si ho aj zaplatila, ale deti mi ochoreli a boli infekčné tak sa nedalo odísť. Vraj by to malo byt hlavne abcd a zhruba dve otvorené odpovede. Budem veriť, že sa vidíme na prijimackach aj na zápise 😉držím palce 🍀

miska431
11. jún 2024

@alzbet14 dakujem držím aj ja tebe palce , ja ani nerobim pedagógike ale robím v nemocnici ale vždy som chcela byt učiteľkou ja mám tiež jedno dieťa

miska431
11. jún 2024

@alzbet14 a odkial si ?

alzbet14
11. jún 2024

@miska431 dakujem. Ja som robila čašníčku a teraz som piaty rok na materskej takze sa toho trochu bojím lebo teda učila som sa naposledy do školy pred 12 rokmi 😁🙈 ale tak snažím sa stále niečo pozerať z tém čo nám dali, tak uvidíme, som z Prievidze

alzbet14
12. jún 2024

@miska431 aj tam planujes ísť v nejakom väčšom predstihu? Ja rozmýšľam, že pôjdem tak aby som bola pre istotu o hodinu skôr aby som mala čas sa tam trochu aj zorientovať

miska431
12. jún 2024

@alzbet14 jasne tiež tam Skorej chcem prísť ani neviem kde presne sa škola nachádza takze určite hodina min skor tam byt , ja som z Lučenca

miska431
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alzbet14
12. jún 2024

@miska431 napísala som

evita1233
13. okt 2024

@miska431 dobry den, prosim Vas, chcem sa opytat, akou formou bol test ? A ak sa smiem spytat, chodite zrejme externe, ako casto chodite, piatky , soboty? A od kolkej do kolkej, rozmyslam totiz nad BB alebo Presovom, ale do Presova sa nedostanem len autom, takze by som skor tu BB...dakujem