Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
Ahoj ja som na ukf na aky odbor ideš?😁
@lella11 UKF v Nitre better
@zelenakobyla123 Áno? Je ľahšia? Popri rodine a práci by som zvolila skôr tu ľahšiu 😁🙈
urcite si vyber tu kam sa ti bude lahsie dochadzat a usetris cas
@lella11 neviem či je jednoduchšia ale určite je kvalitnejšia, veľakrát som počula že z vysokých z Trnavy moc nechcú zamestnávať🤷🏻♀️
@zelenakobyla123 Aha, dakujem velmi pekne 😊
Ahojte, aj ja som prijata na Ukf Nitra- predskolska a elementarna pedagogika externe.Som zvedava ako to popri praci,detoch a domacnosti dam.Vidim,ze nie som jedina co ma obavy😁
@lella11 akurat dnes som sa pytala jednej baby co robi u nas v skolke, ze ci sa to da a ze ano v pohode,len matika ze tam je tazsia tak to bude zaujimave 🤔a ze starych profesorov vystriedalo kopu mladsich "modernejsich" a ze su super- ak teda ides na ukf v nitre.zatial sa viac tesim ako bojim uvidime od septembra😁
Ahojte, neviete ako často sa chodí do školy v tomto odbore tie piatky? Myslím kôli práci.
Ďakujem, ak to máte niekto zistené.
Ahojte. Ja som si dala tiež prihlášku na UKF Nitra predškolská a elementárna pedagogika externe. Dufam, ze to nebude moc náročné popri zamestnaní a deťoch.
Akoze normalne som ´´nasrata´´ ked to tu citam. Aby sa vysoka skola vyberala podla toho, kde je to menej narocne. Naco nam je takato inteligencia. Este ze su to ludia, ktori nase deti ´´iba´´ ucia a nie liecia.
neviem aky odbor ale obe su lahsie ako UK Ba