Ahojte, študovala tu nejaká mamička externe na UKF pedagogickú fakultu? Či sa to dá zvládať popri rodičovskej? Prípadne sa tu niekto nechystá, že by som si tu našla nejakú kamošku? 🙂
Ahoj, ja sa chystám externe na UK Pedagogická fakulta. Mám tri deti a som na ne sama 🙂 Prečo si to neskomplikovať. Svoje šance aby ma priali vidím mizerne, ale vyskúšam. Som z Bratislavy
Ahojte dievčatá, ja sa tiež chystám do BA študovať externé som z Oravy takže pekná diaľka, tiež sa obávam či to zvládnem pri 3 deťoch ak má vôbec vezmú prihlášku som si už podala, ..a vy ??? Ešte rozmýšľam podať do BB ak náhodou 😅😅
@2kikuska4 ahoooj 🙂 aj ja som si podala do BB na externé 😆 a tiež mám dve deti ..už teraz mi je do plaču z prijímačiek 😆
@klaudia221214 budes mat prijimacky? U nas maju len zi, co sa hlasia na denne
@2kikuska4 bohužiaľ áno ...😪 poslali nám tezy a ja ani neviem kde začať toľko je toho učenia
Dobrý deň. Robil niekto z vás rigoróznu skúšku na UKF pedagogickej fakulte v študijnom programe špeciálna pedagogika, sociálna pedagogika a manažment vzdelávania? zháňam vypracované otázky na štátnu rigoróznu skúšku, nechcem to zadarmo 🙂 Ďakujem
@haidy61 a vsetky mate ten isty odbor?
ja studujem aj som pred 10r. studovala inu, ano da sa to zvladnut ak ti pomaha partner popr. rodicia, nakolko na skolu ci skusky potrebujes aby bol niekto s detmi, ucit sa da aj po veceroch