UKF Filozofická fakulta

aqualiquin
1. sep 2023

Krásny deň sa praje, idem od septembra študovať do Nitry (obor Učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a história). Mala by som pár otázok na tých z vás, čo ste túto školu doštudovali alebo práve študujete. 1. Je história na UKF ťažká? Poprípade ak máte nejaké osobné skúsenosti, rada by som bola keby ste sa s nimi podelili. 2. Nestihla som poslať žiadosť o internát, je nejaká šanca, že budú ešte nejaké voľné miesta? Poprípade nepoznáte nejakú dobrú stránku na priváty? 3. Stačilo sa riadiť podľa pokynov, čo som dostala v liste o prijatí alebo mám ešte niečo niekam poslať? Keď som pozerala ten rozvrh, bola tam spomenutá akási návratka na AIS či čo to a vôbec som tomu nepochopila. (Nebolo to v liste ale na internete) Ďakujem za akúkoľvek spätnú väzbu.

hnedovlaska1234
1. sep 2023

Ja som stihla poslať žiadosť o internát a nepridelili mi ho :( dokonca ani po odvolaní (vraj z kapacitných dôvodov). Ale je možné,že niekto napr. do školy nenastúpi, alebo nepôjde na intrák čiže je možnosť,že by sa miesto uvolnilo 🤷🏻‍♀️

aqualiquin
autor
1. sep 2023

@hnedovlaska1234 Uvidíme ešte ako to bude, na aký obor ideš ty?

hnedovlaska1234
1. sep 2023

@aqualiquin učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry a výchova k občianstvu

aqualiquin
autor
1. sep 2023

@hnedovlaska1234 Super, nemáš instagram? Neviem či tu sú súkromné správy alebo dačo

hnedovlaska1234
1. sep 2023

@aqualiquin napisala som ti sukromnu spravu