Dobrý deň chcela by som sa opýtať ak niekto študuje na vysokej škole Komenského v BA odbor psychológiu chcela som sa opýtať či je v rozvrhu aj angličtina anglicky jazyk alebo nie a tak isto by som sa chcela opytat aj o o Truni trnavskú univerzitu fakultu psychológie
@zuzana1252004 ja som chodila na Truni ako externá a predmet angličtina sme v rozvrhu nemali, ale na prijímačkách angličtina/nemčina bola. Inak aj počas celého štúdia sme sa točili okolo angličtiny, lebo veľmi veľa štúdií a odborných textov sme museli spracovávať a ľudia, ktorí nevedeli po anglicky mali problém.
Dcera je prvacka na tt psychologia a nema anj.
@yeanni27 ale odbor psychológia ?
@zuzana1252004 tak ako pise
@yeanni27 spracovavaju rozne studie, texty a nemozu byt nase. Tak anj jej treba. Ale predmet anj nemaju.
@benit ďakujem veľmi krásne ešte sa chcem opýtať či boli prijímačky ťažké a či tam bola angličtina alebo aké boli prijímačky dúfam že veľmi neotravujem ale chcem vedieť čo najviac ďakujem že komunikujete ste veľmi zlata ❤️
@zuzana1252004 minuly rok brali len na zaklade priemeru. Takze prijimacky neabsolvovala. Ale na stranke maju z coho su, modelove situacie tusim a sjl.
@zuzana1252004 toto som nasla na stranke skoly. Body aj za sš. Gympel 50, szš a pedagogicka 40 a ine stredne 30.
@zuzana1252004 áno psychológia
@zuzana1252004 ano, na UK je. Kamaratka mojej dcery tam studuje, v prvom rocniku mali anglictinu povinnu, v druhom vyberovu. Oni dostavaju aj na odbornych predmetoch citat clanky v anglictine, takze je pre nich potrebna..