Ahojte prosim vas je tu niekto kto studuje alebo studoval porodnu asistenciu? Nevedeli by ste mi prosim poslat link ktore knihy by som si mala kupit z martinusu? Na biochemiu, biofyziku? Vedeli by ste mi niekto poradit? Aby tie knihy boli pre mna prinosne na prijimacky
@aeruginosa no hlavne na prijimacky 🙂 do Martina tam som sa dohladala ze sa da externe
Aha, oki. Tak ja som robila prijimacky do MT na denne studium, ked som si podala prihlasku, tak cca 1-2 mesiace pred prijimackami mi prisiel domov sylabus, podla ktoreho som sa mala ucit. Odporucana literatura bola Biologia 6 od Usakovej (taka bordova, je tam len ludske telo) a potom este nejaka ucebnica somatologie pre stredne zdravotnicke skoly. Na prijimackach som vsak mala ucivo biologie z celeho gymnazia - mala som tam aj otazky na zivocichy, nejakych par na rastliny, huby, nezivu prirodu (mineraly, horniny) a nieco aj z ekologie, genetiky, bunky.
@aeruginosa dakujem velmi pekne 🙏
Pockaj, tak ty hladas knihy na studium alebo na prijimacky? A este by bolo fajn napisat, ze na aku fakultu. Ja som robila prijimacky na PA na JLF UK MT.. a tam mozu byt ine poziadavky nez do BB, CR…