Učivo - pôrodná asistencia

kristin3558
15. sep 2022

Ahojte prosim vas je tu niekto kto studuje alebo studoval porodnu asistenciu? Nevedeli by ste mi prosim poslat link ktore knihy by som si mala kupit z martinusu? Na biochemiu, biofyziku? Vedeli by ste mi niekto poradit? Aby tie knihy boli pre mna prinosne na prijimacky

aeruginosa
15. sep 2022

Pockaj, tak ty hladas knihy na studium alebo na prijimacky? A este by bolo fajn napisat, ze na aku fakultu. Ja som robila prijimacky na PA na JLF UK MT.. a tam mozu byt ine poziadavky nez do BB, CR…

kristin3558
autor
15. sep 2022

@aeruginosa no hlavne na prijimacky 🙂 do Martina tam som sa dohladala ze sa da externe

aeruginosa
15. sep 2022

Aha, oki. Tak ja som robila prijimacky do MT na denne studium, ked som si podala prihlasku, tak cca 1-2 mesiace pred prijimackami mi prisiel domov sylabus, podla ktoreho som sa mala ucit. Odporucana literatura bola Biologia 6 od Usakovej (taka bordova, je tam len ludske telo) a potom este nejaka ucebnica somatologie pre stredne zdravotnicke skoly. Na prijimackach som vsak mala ucivo biologie z celeho gymnazia - mala som tam aj otazky na zivocichy, nejakych par na rastliny, huby, nezivu prirodu (mineraly, horniny) a nieco aj z ekologie, genetiky, bunky.

kristin3558
autor
15. sep 2022

@aeruginosa dakujem velmi pekne 🙏