Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie Trnava - externe

maruhalu
4. nov 2022

Ahojte, rada by som sa spojila so študentkou učiteľstva pre primárne vzdelávanie v Trnave, externá forma. Študujem bakalára na inej univerzite, snažím sa nájsť na magisterské štúdium lepšiu alternatívu. Dozvedieť sa, či mi to bude stáť za dlhé dochádzanie. Zaujímalo by ma, ako často je vyučovanie, či sa chodí do školy v piatky aj soboty. Aký je prístup pedagógov? Záleží im na študentoch? Mávate rovnaký predmet viackrát za semester alebo sú to iba jednorázovky (napr. 8 hodín v kuse a potom celý semester nič, skúška v skúškovom)?

katkakuch1
4. nov 2022

Ahoj, ja študujem externe UPV v TT. 🙂 Napíšem ti správu lebo toto je na dlhšie 🙂

do_mi228
3. jan 2023

@katkakuch1 ahoj, mohla by si ak by si mala čas napísať aj mne, prosim? Koncim PEP v NR o rok a chcem pokračovať na mgr ucitelstvo pre primarne vzdelavanie prave v TT. Hlavne ma zaujima, ci je skola iba soboty. 🙂 ale aj ine zaujimave info ma potesia. Dakujem krasne

pa3ka
5. aug 2023

@katkakuch1 katuska ajojky mohla by som aj ja poprosiť o info ohladom studia? Ďakujem ❤️

martinamet
27. nov 2023

@katkakuch1 ahoj, mohla by som ti aj ja napísať ? Ďakujem 🙂

katkakuch1
3. dec 2023

@martinamet ahoj, jasné napíš 🙂

pawvla
6. dec 2023

Ahojte ja študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku v Trnave, čo mi kamarátky spomínali prvý stupeň je dosť náročný... škola býva iba v sobotu, na stránke školy si môžte pozrieť aj rozvrh. Ja sa chcem opýtať, nenájde sa tu niekto, kto študuje primárne na inej škole? V Ružomberku? Chcela som vedieť ako to prebieha tam. Ďakujem.

katkakuch1
7. dec 2023

@pawvla nie je to tak náročné. Akurát časovo, ale keď sa priebežne učíš, píšeš všetky práce je to v pohode všetko..

bambulka261
31. dec 2023

Ahojte baby,mohla by som aj ja poprosiť info ohľadom školy, zaujíma ma narocnost predmetov, dochádzka, skusky. Bc mám na inej vš 🙂 veľmi pskne ďakujem za akúkoľvek pomoc a radu 🙂

iwuska77
25. feb 2024

@maruhalu ahooj aj si prosim zacala studovat v Tt?

minnie30
9. jún 2024

ahoj, dali ste si niektorá prihlášku na primárne od septembra externe v Trnave?

angela099
2. júl 2024

@minnie30 ahoj ja som si dala

minnie30
2. júl 2024

@angela099 a prišlo ti , či ťa vzali

snowflakenel
2. júl 2024

Aj ja poprosom blizsie info. Dakujem,,vdaka. Chcem ist na BC.

angela099
3. júl 2024

@minnie30 áno zajtra (štvrtok) idem na zápis

minnie30
3. júl 2024

@angela099 prihlášku si si podávala v prvom termíne ešte alebo v druhom

angela099
3. júl 2024

@katkakuch1 mohla by som aj ja poprosiť bližšie info?