Ahojte, chystá sa niekto na rozšírujúce štúdium primárnej pedagogiky do Košic v rámci VŠ Komenského? Externá forma 🙂
@tinka1977 dobrý deň, áno aj mne poslali len link, nič k tomu. Prišla som na to že ja osobne nesplňam podmienky lebo k začatiu tejto školy je potrebná VŠ s doplňujúcim štúdiom,čo ja nemám, len VŠ. Čiže pravdepodobne si pôjdem spraviť buď DPŠ a tak rozširujúce štúdium alebo len pedagogicke minimum. Neviem 😔
Tak ešte sa spýtam, chystá sa niekto na rozširujúce študium primárnej pedagogiky do KE alebo SNV tento rok? Alebo kto už absolvoval štúdium, aké sú predmety a skúšky, ako často vyučovanie? Ďakujem
Ahoj @tinka1977 ja som akurát natrafila na to rozširujúce štúdium v KE. Keďže som nekvalifikovaná, riaditeľ mi odporúča spraviť si rozširujúce štúdium. Mám skončenú VŠ s pedagogickým zameraním tak silno uvažujem nad tým, že by som tento rok začala, no neviem sa dohľadať k žiadnym informáciám. Veľmi by som bola rada, ak by sa niekto ozval,kto to už absolvoval.
@tinka1977 píšu je piatky a soboty.
Vzdelávanie sa realizuje v prezenčnej a kombinovanej forme štúdia a trvá 24 mesiacov, t. j. štyri semestre. Výučba je realizovaná vo forme dvojdňových študijných sústredení (piatok a sobota).
Len neviem, či každý piatok a sobotu. Lebo ak áno, paragrafy pôjdu len nato.
Ja hľadám cenu za semester/rok. Neviem to tam nájsť. Zvažujem dať si prihlášku. Ty?
Prešov tiež otvára https://www.unipo.sk/pedagogicka-fakulta/rozsir...
@lusita27
Neviete poradiť kto už chodí na primárne rozširujúce, aké sú skúšky a z čoho štátnice vďaka
Ahojte baby,je tu niekto z vás koho zobrali na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky s titulom Ing.?
V októbri začínam DPŠ na DTI a ďalej by som chcela primárnu pedagogiku ale čítala som že nie všetky školy berú aj inžinierov 🙄 tak ktorým nezáleží na tom že som Ing.?
Vďaka 🙏
@regi95 pozdravujem tiež sa chcem spýtať, ja som pozerala že aj Spišská Nová Ves má pobočku, aj som tam písala na mail či spĺňam podmienky, ale dali mi odkaz link na školu, že tam sú potrebné info v BA