Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie - Košice

regi95
15. feb 2023

Ahojte, chystá sa niekto na rozšírujúce štúdium primárnej pedagogiky do Košic v rámci VŠ Komenského? Externá forma 🙂

tinka1977
19. feb 2023

@regi95 pozdravujem tiež sa chcem spýtať, ja som pozerala že aj Spišská Nová Ves má pobočku, aj som tam písala na mail či spĺňam podmienky, ale dali mi odkaz link na školu, že tam sú potrebné info v BA

regi95
autor
19. feb 2023

@tinka1977 dobrý deň, áno aj mne poslali len link, nič k tomu. Prišla som na to že ja osobne nesplňam podmienky lebo k začatiu tejto školy je potrebná VŠ s doplňujúcim štúdiom,čo ja nemám, len VŠ. Čiže pravdepodobne si pôjdem spraviť buď DPŠ a tak rozširujúce štúdium alebo len pedagogicke minimum. Neviem 😔

tinka1977
19. feb 2023

@regi95 čiže musíte mať VŠ s pedagogickým zameraním, pre prijatie

regi95
autor
19. feb 2023

@tinka1977 áno, tak veľmi som to chcela

tinka1977
19. feb 2023

Tak ešte sa spýtam, chystá sa niekto na rozširujúce študium primárnej pedagogiky do KE alebo SNV tento rok? Alebo kto už absolvoval štúdium, aké sú predmety a skúšky, ako často vyučovanie? Ďakujem

z_p
20. feb 2023

Ahoj @tinka1977 ja som akurát natrafila na to rozširujúce štúdium v KE. Keďže som nekvalifikovaná, riaditeľ mi odporúča spraviť si rozširujúce štúdium. Mám skončenú VŠ s pedagogickým zameraním tak silno uvažujem nad tým, že by som tento rok začala, no neviem sa dohľadať k žiadnym informáciám. Veľmi by som bola rada, ak by sa niekto ozval,kto to už absolvoval.

lusita27
30. mar 2023

@tinka1977 mohla by som Vás poprosiť link? Ďakujem. 🙂

lusita27
31. mar 2023

@tinka1977 Ďakujem 🙂

lusita27
3. apr 2023

@tinka1977 píšu je piatky a soboty.
Vzdelávanie sa realizuje v prezenčnej a kombinovanej forme štúdia a trvá 24 mesiacov, t. j. štyri semestre. Výučba je realizovaná vo forme dvojdňových študijných sústredení (piatok a sobota).
Len neviem, či každý piatok a sobotu. Lebo ak áno, paragrafy pôjdu len nato.
Ja hľadám cenu za semester/rok. Neviem to tam nájsť. Zvažujem dať si prihlášku. Ty?

tinka1977
18. apr 2023

@lusita27 tiež si idem dať prihlášku, ale nevidím koľko sa platí za semester

tinka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinka1977
24. apr 2023

Neviete poradiť kto už chodí na primárne rozširujúce, aké sú skúšky a z čoho štátnice vďaka

lusita27
28. apr 2023

@tinka1977 ja som si podala UK. Som už potom nepozerala. Keďže je to v SNV, tak mi to prišlo ako ušetrený čas a peniaze za cestu. A až teraz som si všimla, že si napísala. Uvidím teda, či to otvoria. Ty si si poslala prihlášku?

tinka1977
2. máj 2023

@lusita27 poslala som do KE keďže to mam najbližšie, uvidíme ci otvoria

jucuska
16. sep 2023

Ahojte baby,je tu niekto z vás koho zobrali na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky s titulom Ing.?
V októbri začínam DPŠ na DTI a ďalej by som chcela primárnu pedagogiku ale čítala som že nie všetky školy berú aj inžinierov 🙄 tak ktorým nezáleží na tom že som Ing.?
Vďaka 🙏

mamina2008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuz28
30. júl 2024

@jucuska Ahoj. Podarilo sa ti nakoniec zistiť kde nevadí pri štúdii primárneho vzdelávania titul Ing?