Ahojte, chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so štúdiom učiteľstva histórie v kombinácii na UKF v Nitre. Mohli by ste mi, prosím, priblížiť, ako to tam prebieha a aké máte skúsenosti so samotným štúdiom? Vďaka!
@hnedovlaska1234 Ahoj , rozmýšľal som nad geografiou , alebo telesnou výchovou
@inductedpine176 hmm to neviem, ktorá kombinácia by bola lepšia😄 každopádne…na ukf si vieš dať akúkoľvek kombináciu. Akurát sa mi zdá, že ak by si išiel študovať telesnú, tak by si patril aj pod pedagogickú fakultu, kedže história patrí pod filozofickú.
@hnedovlaska1234 Dobre , ďakujem ti pekne za info. A ešte som sa chcel spýtať ako to zvládaš , resp. Či je učiva veľa s učením (aj keď máš iné predmety). Ja som bol rok na FBI (bezp. Manažment ) vŽiline a bolo toho dosť. Následne som z tadiaľ odišiel pretože ma to prestalo baviť a napĺňať.
@inductedpine176 tak záleží….lebo ja mám napríklad slovenský jazyk a literatúru a občiansku náuku. Prvý ročník podľa mňa v pohode. Zvládla som. Učiť sa, samozrejme, treba😄 Myslím si však, že ten prvý ročník bol ešte celkom taký ľahký. Teraz ako začal druhý ročník….zrazu kopec čítania, seminárok, atď. Teraz je toho veľa😂 Neviem ti povedať, že ako je to s náročnosťou iných predmetov (napr. tej histórie). Slovenčina je ale celkom náročná.
v kombinácii s akým predmetom si chceš dať históriu?😄 ja síce históriu nemám, ale študujem tiež učiteľstvo na tejto škole