Ahojte, mám vyštudovaný odbor anglický jazyk v odbornej komunikácií, ale je to neučiteľský odbor. Chcem si dorobiť pedagogické minimum. V Ružomberku je to rozdelené na základný a rozširujúci modul - obe trvajú jeden rok. Keby si chcem dorobiť ďalší predmet + ďalšie dva roky. Po prvom roku základného modulu sú vraj skúšky a píše sa práca, rovnako aj po druhom (to mi povedala priamo pani z fakulty). Moja otázka znie, či už po tom prvom roku ma môžu prijať do zamestnania keď budem mať nejaké osvedčenie k diplomu po prvom roku ktoré dostanem, alebo mi je lepšie ísť ho študovať do Trnavy kde je toto štúdium dva roky spolu? Je možné aby ma prijali do zamestnania už po tom prvom roku? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@pink_lady mne riaditelka na jednej skole povedala ze v januari tohto roka vysla vyhlaska podla ktorej sa to uz neda, ze si to najprv musim dokoncit a az potom mozem pracovať, preto sa pytam tu ze ci niekto nevie mi poradit ci mi staci absolvovat trn jeden rok a mozem nastupit do prace, alebo az po dvoch
oni tam ozu aj teraz...budes nekvalifikovany ucitel s podmienkou, ze si musis minimum ukoncit do 2 rokov ...