Ahojte,chcem sa spýtať,možno že to bude absurdná otázka,ale by som rada vedela o možnostiach,ak nejaké sú..
Rozmýšlala som aj nad učením angličtiny pre 1. Stupeň ,ale našla som iba dennú formu štúdia.Keďže mám rodinu a prácu,toto si dovoliť nemôžem. Je ešte nejaká iná možnosť ako,,byť uciteľom angličtiny,,? Nejaký certifikát,pedagogické minimum,..vopred ďakujem za hocijaký nápad,možnost...
pedagogicke minimum urcite treba (alebo by bolo najvhodnejsie), ale to by si mala mat uz nejaku VS vystudovanu ak si ho chces spravit. Inak na ZS je zufaly nedostatok kvalifikovanych ucitelov AJ, skoda, ze sa ti neda ist na to denne studium.
@hradnapani áno,denné štúdium, už pri mojom veku ,rodine,deťoch,práci,nie je možné ísť..podala som si na externé,ale na predškolskú a elementárnu pedagogiku,rada pracujem s detičkami,ale aj angličtinu mám veľmi rada
Ahojky stačí ti 2 ročne rozširujece štúdium je to externá forma, ja si idem robiť francúzsky a anglický jazyk
@dvnz ahoj,v prvom rade musíš mať učiteľstvo 1-4 a potom si môžeš urobiť rozširujúce o anglický jazyk.To je dva roky.Naopak sa ti to nedá,musíš byť najprv učiteľka. Niektoré školy majú rovno 1-4 s rozšírením o angličtinu. Napr.v Žiline si môžeš urobiť samotné toto dvojročne.Ape odporúčam ti najprv 1-4,pretože keď si urobíš pred.minimim a tu anglinu,tak keď aj pôjdeš učiť ,nenazbieras plný úväzok čisto angličtiny,pretože tá sa učí v každej triede iba pár hodín. Bola by to pre teba blbosť.
@dvnz ak máte vyštudované učiteľstvo, tak štátnica z anglického jazyka na štátnej jazykovej škole, je aj rozširujúce štúdium jazyka, to sa dá aj externe.