Mám na Vás otázku, počul niekto z Vás o spôsobe učenia jazykov Languo, alebo sa stretol s jeho reklamou?
Rozprávala som sa so svojou sesternicou z Českej republiky a ona mi povedala, že si niečo také kúpila. ale nepamätá si názov spoločnosti a ja nemôžem nájsť reklamu.
Má niekto nejaké asociácie, alebo pozná tento Languo?
@languo Prednedávnom si ho zakúpila moja mamina a je spokojná je to tam vraj urobené veľmi kvalitne. Postupne sa učí ako jej to čas dovoľuje aspoň že je to časovo flexibilné a nemusí sa naháňať aby stihla lekcie.
Kurz mám doma a som spokojná. Bolo to najlepšie rozhodnutie pretože pri mojej pracovnej vyťaženosti bolo náročné chodiť na kurzy v meste. Takto prídem domou v pohodlí domova kedykoľvek zapnem kurz a môžem sa učiť .
Kurz používam, je časovo flexibilný, v dnešnej dobe max.výhoda. Dá sa aj darovať, mám doživotný prístup, navyše sa učíte kdekoľvek na svete. Učenie hrou a bez učebníc.
Kurz som zakupila aj na darovanie, skvely darcek v dnesnej dobe, kedze pri 2. a dalsich je cenove zvyhodnenie, kurz je za 20€. Dokonca aj po dlhsom case od objednania si mozete priobjednat akykolvek dalsi kurz za 25€.
Mam taliansky kurz, paci sa mi tento jazyk, ucim sa, ked mam cas, je spracovany hravou formou, ani si neuvedomujete, ze sa ucite, takze sa nemusim donho nutit.
@bambula789 Presne tak to je veľká výhoda že to nie je len monotóne ale že to vie trocha zaujať rozum interaktivitami
@bambula789 a hlavne sa daju prejst všetky tri úrovne
Baby a nepočuli ste náhodou o polyglot kurzoch alebo niečo také? Možno som to skomolila. Kamarátka mi niečo také spomínala že je vraj tiež ok. Rozmýšľam nad niečím ale neviem si stále vybrať. O tomto languo som ešte nepočula. 🤔
@caspra89
@natka1996
@bambula789
@evaachesa Ja mám doma ten kurz a som spokojná plní moje očakávania skoro na výbornú takže za mňa ho môžem odporučiť
@evaachesa polyglot 🙂
@languo ja som tento kurz dostala ako darcek od mamy.ona si objednavala dva za nejaku zvyhodnenu cenu.a som spokojna hlavne preto,lebo nie som casovo viazana a mozem sa prihlasovat kedy chcem.platforma je dobre a zrozumiteľne spracovana. Mozem odporucit