Učenie jazykov Languo

languo
14. sep 2022

Mám na Vás otázku, počul niekto z Vás o spôsobe učenia jazykov Languo, alebo sa stretol s jeho reklamou?
Rozprávala som sa so svojou sesternicou z Českej republiky a ona mi povedala, že si niečo také kúpila. ale nepamätá si názov spoločnosti a ja nemôžem nájsť reklamu.
Má niekto nejaké asociácie, alebo pozná tento Languo?

caspra89
20. sep 2022

@languo ja som tento kurz dostala ako darcek od mamy.ona si objednavala dva za nejaku zvyhodnenu cenu.a som spokojna hlavne preto,lebo nie som casovo viazana a mozem sa prihlasovat kedy chcem.platforma je dobre a zrozumiteľne spracovana. Mozem odporucit

natka1996
21. sep 2022
Používateľ natka1996 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natka1996.

@languo Prednedávnom si ho zakúpila moja mamina a je spokojná je to tam vraj urobené veľmi kvalitne. Postupne sa učí ako jej to čas dovoľuje aspoň že je to časovo flexibilné a nemusí sa naháňať aby stihla lekcie.

natka1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nata_slos
21. sep 2022
Používateľ nata_slos je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nata_slos.

Kurz mám doma a som spokojná. Bolo to najlepšie rozhodnutie pretože pri mojej pracovnej vyťaženosti bolo náročné chodiť na kurzy v meste. Takto prídem domou v pohodlí domova kedykoľvek zapnem kurz a môžem sa učiť .

bambula789
21. sep 2022

Kurz používam, je časovo flexibilný, v dnešnej dobe max.výhoda. Dá sa aj darovať, mám doživotný prístup, navyše sa učíte kdekoľvek na svete. Učenie hrou a bez učebníc.

bambula789
21. sep 2022

Kurz som zakupila aj na darovanie, skvely darcek v dnesnej dobe, kedze pri 2. a dalsich je cenove zvyhodnenie, kurz je za 20€. Dokonca aj po dlhsom case od objednania si mozete priobjednat akykolvek dalsi kurz za 25€.

bambula789
21. sep 2022

Mam taliansky kurz, paci sa mi tento jazyk, ucim sa, ked mam cas, je spracovany hravou formou, ani si neuvedomujete, ze sa ucite, takze sa nemusim donho nutit.

nata_slos
22. sep 2022
Používateľ nata_slos je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od nata_slos.

@bambula789 Presne tak to je veľká výhoda že to nie je len monotóne ale že to vie trocha zaujať rozum interaktivitami

caspra89
22. sep 2022

@nata_slos pre mna je tiez velkou vyhodou certfikat.uz nejake vedomosti mam,ale nemám o tom ziadne potvrdenie.tu ho mozem ziskat a teda lacno

caspra89
22. sep 2022

@bambula789 a hlavne sa daju prejst všetky tri úrovne

evaachesa
22. sep 2022

Baby a nepočuli ste náhodou o polyglot kurzoch alebo niečo také? Možno som to skomolila. Kamarátka mi niečo také spomínala že je vraj tiež ok. Rozmýšľam nad niečím ale neviem si stále vybrať. O tomto languo som ešte nepočula. 🤔
@caspra89
@natka1996
@bambula789

natka1996
23. sep 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natka1996.

@evaachesa Ja mám doma ten kurz a som spokojná plní moje očakávania skoro na výbornú takže za mňa ho môžem odporučiť

evaachesa
23. sep 2022

@natka1996 a teraz ktorý? 😅 polyglot? Poznáš to?

natka1996
23. sep 2022

@evaachesa polyglot 🙂