Ahojte, neviete o nejakom ubytovaní v chorvátsku kde vedia po Slovensky? Ďakujem za odpoveď
@emka530 Waaau…A kde presne?🙂
@nikoletta1712 ostrov Sardínia... aktuálne sa apartmán prerába ale čoskoro bude k dispozícii 😉
@emka530 Super, teším sa s tebou…Tvoj nick si odfotím pre budúcnosť😊…
@nikoletta1712 dakujem... bude aj stránka na fb, už sa na nej pracuje.. v rámci ponuky bude aj poradenstvo o letenkách, výletoch po okolí atd.
@emka530 Ja FB nemám a ani Instagram…Takže sa dá povedať, že si plníš sen?…
@emka530 Hovoríš aj plynule po taliansky?…
@emka530 teba si ukladám ❤️ presne na Sardíniu máme tento rok namierené 🙂
@nikoletta1712 nie je to ešte na uradny preklad, ale stále sa zdokonalujem 🙂 ano plníme si sny, a zároven chceme tuto krásu priblížiť aj iným, dá sa tam za normálny peniaz stráviť krásnu dovolenku
@kleopatra114 nech sa páči, budem potom plne k dispozícii 😉
@emka530 Nádhera…Waaau…Určite sa ozvem☺️…
@emka530 a vieš mi povedať , kedy sa môžem začať predbežne zaujímať ? Plánujete až ôd 1.7 ?
myslím že v júni už by to malo byť.. skús mi napísať tak začiatkom júna
@mollinka hned ako bude stránka môžem skúsiť napísať sem, ale nechcem tu zatial robiť reklamy aby mi to nezmazali... kto má predbežný záujem napíšte si moje číslo: 0905691151 pre prípad že tu nebudem môcť uverejňovať stránky.
Pláž pri našom ubytku je 12 km dlhá a tiež dosť široka takže ani v čase hlavnej sezony by tam nemal byť problem, je sa kde rozložiť... pre inšpiro tu vložím dake foto 😉
ahojte všetci, najdete ma na fb - stranka Apartmán Emily Sardínia, kto má záujem, pridajte si ma ako sledovanú, budú sa tam pridávať aktuálne info o prerábke, o obsadenosti atd 😎
@sarakkk my sa budeme sústrediť na Slovákov a Čechov, ale až od začiatku sezony a v Taliansku...