Dievčatá, prosím poraďte mi nejaké vhodné ubytovanie pre študentku 1.ročníka na VŠ v Trnave. Zatiaľ je dcéra ubytované na priváte, sú 4 v izbe, platíme 90 € mesačne. Nejako si tam nemôže zvyknúť, je skôr introvert. Vidím na nej, že sa trápi. Skúšam hľadať niečo nové. Poraďte. Ďakujem.
Tak hladat na stranke pre mamicky je urcite super napad, je tolko roznych stranok na ubytovanie, ale to tak byva, ked clovek pozna len jednu a tam sa pyta
Tak nič. Ďakujem.
@lucinka19101958 na fb sa pridajte na stránku TRNAVSKA SUSEDSKA BURZA..
študovala som v Trnave - málo intrákov, fungujú tam skôr ubytovanie na privátoch - ak potrebuje súkromie, asi nič iné neostáva, ako nájsť samostatnú izbu a platiť viac money. Intrák neriešte - tam sú párty, krik, iba viac ľudí. sama som na intráku tvrpela - treba kukať v novinách, nástenky na univerzite, pýtať sa na samostatnú izbu, možno si aj dať inzerát do lokálnych novín.
Zistim u sestri. Ona je tiež prváčka na vš v trnave a bývala u jedneho na dome ale maximalne sukromie mala. Čil je na intraku
@lucinka19101958 ja tiež študujem v Trnave ,ale teraz momentálne ubytovanie počas semestra asi ani nenájdete a samostatnú izbu málokde ,lebo je to drahé ja platím 100€ mesačne ale bývame po 2 na izbe v prerobenom dome ... na Facebooku je stránka Bývanie v Trnave alebo potom normálne na Googlu roommates .sk spinkaj.sk .... osobne by som na internát nešla , sú tam 3 na izbe a 6 ich je v bunke a to nehovorím o sprche a wc ...
Ďakujem pekne za rady. Možno sa nam podari niečo nájsť.
@lucinka19101958 preco nehladate internat,moja je sice v Kosiciach,na int,ale su 2