Názor na VŠ truni v odbore ošetrovateľstvo? V okolí vravia, že je to veľmi "podradna" škola a ze nepripravia študenta tak dobre ako napr. v Prešove.
@janka4556 navyše keď som tam študovala tak zopár študentov odišlo číslo kvôli arogancii niektorých profesorov. Tiež som si dačo zažila. Ale to len taká poznámka, to sa ťa týkať nemusí a určite nie je to dôvod prečo tam neísť.
@lope_lope10 Mozem sa opytat, studovala si aj mgr? Chcela by som viac informacii ohladne studia, lebo na stranke nie je takmer nic
@janka4556 ja mám osobnú skúsenosť s touto školou. Na strednej nám vraveli že je to najlepšia VŠ čo sa týka ošetrovateľstva, ale po nástupe nám všetci z vyšších ročníkov vraveli, že ľutujú, že sem išli. Na skúškach sú vyššie nároky ako inde, ale keď vyjdeš tak budeš taká istá sestrička ako ostatne. Čo sa týka praxe, záleží od profesorky/mentorky, ale je tam dosť takých čo ťa nenaučia nič. Ja som napríklad mala vedomosti zo strednej školy a na praxi som sa učila za pochodu od sestričiek. Inde som nebola takže neviem to úplne porovnať. Ale.keby si hľadala dokonalú školu na Slovensku tak nenájdeš, každá má nejaké negatívne recenzie. (Pozitívne ohlasy som počula len na Ružomberok myslím). Keby som bola v tvojej situácii a štúdium na TRUNI by vyžadovalo bývať na intraku nešla by som (keby som vyslovene nechcela odísť z domu).