Trnavská univerzita v Trnave verzus Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave

15. jún 2021

Pekný deň, chcela by som nejaké rady od ľudí čo mali možnosť vyskúšať aspoň jednu zo škôl. Rozhodujem sa medzi dvoma školami. Oboje štúdium anglického jazyka. Ďakujem za pomoc

kkovacovak
15. jún 2021

Chodila som ma UCM a odišla som. Fraška, úplatky, menenie pravidiel za pochodu, chaos, vyučujúci mladší ako ja. Serióznu vš si predstavujem inak.

makova333
15. jún 2021

Trnavska univerzita, aj ked je tazsia.

trixi12
15. jún 2021

chodila som na obe, na oboch sa mi dosť veľa vecí nepáčilo. Záleží aj aké máš priority a či sa chceš popri štúdiu venovať aj iným aktiviám. Skôr by som sa snažila získať info od ľudí, ktorí študovali konkrétny odbor, niekedy sú napr. skupiny na fb kde sa môžeš spýtať. Osobne si myslím, že na Trnavskej bude angličtina lepšia, aj to lepšie znie ako UCM- neviem ako teraz, ale za mojich čias bola UCM úplne najhoršia na SK.

hsara99
15. jún 2021

UCM niee, to je cele zle, veď to je jedna z najhorších škôl na sr, tam titul dostane každý a ten titul nič neznamená. TRUNI ma meno aj v eu, nie je ľahká ale lepšie sa uplatníš 🙂

jankaovecka
15. jún 2021

Presne tak ucm-ka nema dobre meno. Ani za mojich cias nemala. Vsetci, ktorych uz naozaj nikam inam neprijali, na ucm ano. Cest vynimkam..

kkovacovak
15. jún 2021

@jankaovecka @hsara99 presne ako píšete. Ja som tam šla kvôli odboru ktorý sa mi páčil a o úrovni školy som moc nevedela. Škola mi ho zhnusila a ani som tam nedoštudovala mgr. Ale osobne si myslím že tam vyštuduje naozaj každý. Škola pre blbcov.

zuzanaallen
28. sep 2022

@kkovacovak Dobry den, mozem sa opytat aky obor ste studovali? A preco sa Vam to zhnusilo?

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kkovacovak
9. okt 2022

@zuzanaallen verejnú správu