Ahojte... neštuduje tu niektorá právo a máte nejak spracovanú tému trestné právo hmotné? Na nete takmer nič není a knihy mi je zbytočne kupovať...len potrebujem túto tému spracovať.Bola by som vám vďačná 🙏🙏🙏🥰
Spoluziakov nemas? U nas vsetko koluje v rocnikovej skupine, vsetky mozne materialy, pomahame si stale...
Blbé komentáre si nechajte....ja právo neštudujem,je to len predmet na ktorý mám spraviť jednu prácu...ďalej s právom nič mať nebudem...ja som prosila tie ženy, ktoré mi pomôcť môžu...mohli ste to ignorovať a riešiť si vlastné problémy. A nie do knižnice sa nechystám keďže sú zatvorené a je situácia aká je....@duracellko nebojte, študujem ako sa patrí...😊😊😊😊
@diamand2326 Ďakujem, pozriem 🙏😊
... že ja som si nepočkala na dištančné štúdium keď som písala rigoróznu 🙄🙄🙄
@malinoismum si myslíte,že teraz to je jednoduchšie? To teda není..😊😊
@kika1603 no neviem to porovnať pretože ja som nikdy nepovažovala kupovanie právnickej literatúry za zbytočne - práve tam je totiž veľa tem...
Skús od Záhoru čo to popozerať..
@kika1603 a s internetom pracovat nevies? kto chce, najde. predstav si, ja som studovala, ked nie ze internet nebol, ale boli len pevne linky a ziadne mobily, ako som len mohla prezit?! a ver, ze tak, ako ty, ze urob za mna, takto toto nebolo. teba nelutujem, lutujem tuto krajinu.
@kika1603 a netrep, ze nie su otvorene kniznice, vypozicne sluzby funguju, mozes sa do databazy prihlasit aj cez internet, len to by si musela pohnut rozumom a zadkom.
@duracellko Nebudete mi tu hovoriť, čím ja mám pohnúť. Slušne som sa opýtala, a na vaše s prepáčením sprosté komentáre niesom zvedavá. Svoje komplexy si riešte inde. Majte pekný deň 🤗
Trestny zakon s komentarom.
TPH - Maslanyova a kol.
Nemas za co.
to je zase nejaky hlupy vtip? si vysokoskolacka, tak studuj ako sa patri