Ahojte! Študoval niekto z Vás EXTERNE na Trenčianskej univerzite A, Dubčeka na fakulte sociálno - ekonomických vzťahov? Ak áno, tak by ma len zaujímalo, aké ste mali dosiahnuté študíjne výsledky, pretože chcem vedieť, či by ma vlastne na externú formu prijali, keďže tam berú približne 90uchádzačov a na denné až 200.
@kk3 ahoj zoberu ta urcite. Moze sa ti ta VS zísť. Zalezi co mas za strednu skolu.
Ahoj 🙂 ja som študovala externe personálny manažment na tnuni, neviem ako je to teraz, ale na túto školu nebol žiaden problém sa dostať, či už pre lepších alebo horších študentov než som bola ja 🙂 štúdium som zvládla popri práci
Ďakujeem za pomoc 😇 skúsim asi teda dať prihlášku na externé, lebo viem, že by som potom ľutovala že som nešla😀
Je vobec mozne, ze by na "vysoke skoly" typu Trencin, Skalica, Sladkovicovo, Dubnica ... niekoho nevzali?
@petraaa1109 Ahoj. Prosím ťa, pomohlo ti toto štúdium pri hľadaní práce? Alebo, spýtam sa inak-vybrala by si si znovu tento odbor, keby si mala možnosť?
Ahojte. Ja tu budem externe študovať na FSEV ľudské zdroje a personálny manažment. Nemáte niekto na predaj skriptá?
@kk3 a co ides studobat? Personalny manaznent ci verejnu spravu? Ja som tam pred rokmi navstevovala spominany druhy obor a je mi to v praxi prospesne ako mrtvemu kabat 🤪