Ahojte. Tato tema je skor taka na zamyslenie. Vsimli ste si tie temy tu na MK ohladom vysokych skol? Mne to uz niekedy pride ako jedna absurdita za druhou. Ludia sa pridu na mamickovske forum pytat, aku skolu vystuduju najlahsie, ako obabrat system, ci sa tu pytaju informacie, ktore by si buduci vysokoskolak mal byt schopny dohladat na webe univerzity sam. Miesto toho vsak odpoved hlada na MK. A takto by som mohla pokracovat… Ine je, samozrejme, ked sa niekto pyta na osobnu skusenost, to chapem.. ale tamto vyssie opisane… Ja neviem, ale to vzdy ludia takto zmyslali, alebo sa tu nieco posledne roky kazi a na VS idu ludia, ktori sa potrebuju trivialne veci pytat tu?
Chodim tu dost casto,ale tieto temy som nepostrehla. Celkovo su ludia asi pohodlnejsi.
Nic zle na tom nevidim, mozno to maju uz prediskutovane doma, s kamaratmi, s ucitelmi, tak sa pytaju aj na fore dospelych zien, ktore pracuju v roznych zamestnaniach, maju skusenosti atd.
Ber to tak, ze pytaju sa len ti co nevedia pouzivat googel. Tych co sa nepotrebuju kraviny pytat je (dufam) viac ako tych neschopnych. No a ked skoncia VS (je jedno ci s diplomom alebo predcasne) tak sa zas pridu spytat. A budu sa na kraviny pytat kym budu zit. Lebo mozgova kapacita na viac nestaci.
Ber to tak, ze ti, ktori sa pytaju, tvoria velmi male percento maturantov.