Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa

atko2009
19. mar 2020

Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?

terina25
19. mar 2020

Nie si sama, tiez kricim na deti. A som tiez na nich sama

bluka2
19. mar 2020

Asi sa to tej susede nechce pocuvat, co sa aj da trochu chapat....

atko2009
autor
19. mar 2020

@bluka2 ja ju chápem, ale ak ma problém tak prídem a normálne poviem pripadne požiadam a nie ze zavolám hliadku. Lebo ona ma 20 a ja 40 a ona je sama a ja mam hold dieťa. Keby som mala volať políciu zakaždým keď počujem v bytovke niekoho kričať tak by tu museli byť asi stále. Navyše sme teraz v karantene a ľahké to nie je.

renata1981
19. mar 2020

By som jej dobre povedala svoje tej susede

orangiiina
19. mar 2020

@atko2009 a kedy večer to bolo? Po 10 hod? Lebo ti nič nemôže. Zastrašovať môže, ale ktorý policajt by ti došiel dohovárať, že kričíš na dieťa. Vysmiali by ju. Jedine keby to bolo počas nočného pokoja. Snaž sa to eliminovať. Mám tiež hlučných susedov a je to fakt o drzku 🙈

bluka2
19. mar 2020

@atko2009 Suhlasim s tebou. Asi ma tiez nervy z karanteny (alebo niecoho ineho), tazke pre vsetkych

atko2009
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@orangiiina syn chodí spávať okolo pol deviatej takže rušenie nočného kľudu u nás nehrozí. Bolo to okolo šiestej večer keď ešte nemal úlohy ale už sedel za PC hrou. Snažím sa, ale niekedy sa to nedá alebo som nanič mama, ktorá kričí.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 rada si to s vami niekedy vymením a možno potom začnete trosku inak uvažovať ako tak, že zavolám na ňu sociálnu. Niekedy sa to proste nedá inak ako zvýšením hlasu.

orangiiina
19. mar 2020

@atko2009 si normálna matka, ktorej občas pretečú nervy 🙂 a 11rocny chlapec má už svoj svet. Tak sa tak nemuč. Suseda ta len zastrašuje, políciu na teba zavolať nemôže 🙂 a keby aj áno, momentálne majú policajti iné starosti ako sťažujúcu soplanu na drate. Keby aj volala, neprišli by. Daj si vínčo a ser na ňu ☺️

@nikolka1986 mas deti?? toto môže napísať niekto, kto ich nemá 😀

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 no len pre tu skúsenosť, lebo človeku sa ľahko súdi keď nevyskúšal. Takže asi tak. Co ma samozrejme neospravedlňuje že som kričala. A...dieta je pre mňa viac ako 4 prázdne steny bytu. Snáď ešte - susedka byť nevastni je len v podnájme. To len na margo bytu za veľa peňazí.

janinah
19. mar 2020

Ona je v karantene a ty jej ideš zvoniť?aby na teba nakašľala? ach,ľudia.....škoda komentovať toto....

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@janinah ona nie je v karantene...vlastne v tej sme všetci, nemyslela som, že je v tej nútenej karantene.

haileybaileys
19. mar 2020

@atko2009 ja mam este male babo, ale aj brata 11 rocneho a nekrici sa po nom. da sa aj vysvetlit a nie hulakat po detoch. taky nazor som mala ako 20r ale mam ho aj teraz.

atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 nekúpila byt, je v podnájme.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina2ve
19. mar 2020

Da sa chapat susedku, ktorej to zrejme dost vadi a da sa chapat matku 11rocneho chlapca. Obzvlast ked je na nho sama, ja mam tiez doma 11.rocneho chalana, ktory sa nechce ucit a je to pekne vycerpavajuce, ale vsetko je o komunikacii. Skuste si posadit chlapca k stolu, prehovorit s nim o "poslusnosti a povinnosti sa aj ucit atd"
Ono velmi zalezi na komunikacii a prejave, pripadne skuste susede vysvetlit,ze to nieje naschval ale niekedy to proste treba aj s krikom. Pokym to neni po 22.hod 👌🏻

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 myslím, že pochopíš až naozaj budeš mat deti, zatiaľ asi z pohľadu matky nemôžeš mať skúsenosť.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 aj to sa stalo, neriešila som. Aj ja si občas vypeckujem hudbu počas dňa. A ona je mladá, viem to pochopiť. A pol dna som nekricala, tak možno cca 15 minút..

atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 ale... Ak budeš mat deti rada sa s tebou zase porozprávam a som zvedavá ci budeš mama, ktura nikdy nekrici. Držím to palce aby to tak bolo.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
abbey1
19. mar 2020

Možno je čas zamyslieť sa, či ozaj je potrebné na to dieťa ziapať. Asi to ani veľmi nefunguje, však?

atko2009
autor
19. mar 2020

@nikolka1986 každý názor je názor, ale názor že sak si nemala mať deti co sa v preklade dá vycítiť z tvojich slov mi príde dosť od veci. Sak ty si sa rozhodla ze chceš mať dieťa. Ako keby dieťa bola prekážka a treba ju odstrániť, lebo občas nepočúva. To cítim z tvojho názoru. Byt je viac ako dieťa.