Sú spolubývajúce na internáte z rôznych škôl?

14. jan 2022

Taká otázka, môžu na jednej izbe na internáte bývať baby ktoré sú z rozdielnych škôl? Alebo každá škola (vysoká) ma vlastný internát kde ľudia z druhej školy nemajú čo robiť ?

sisa_s
14. jan 2022

Daj konkretny internat..vsade je to inak..niektore fakulty maju svoje vyhradene internaty, inde su vsetci pomiesani

autor
14. jan 2022

@sisa_s zatiaľ neviem aký internát. Kamaratka ide na UK- fakulta manažmentu a ja idem STU - ústav manažmentu .. neviem presne aké internáty tam prislúchajú

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nerya
14. jan 2022

My sme.boli na stredoškolskom pomiešane, ja tretí ročník SZU, ďalšia chodila na ekonomicku, tretia na STU a ďalšie dva už pracovali.
Keď som bola na SZU intraku, tam sú väčšinou len ľudia z tej školy. Na mlynoch stretneš kadekoho. Niektoré školy aj majú akoby svoje intraky, ale niekedy sa to aj dosť pomieša.

lienka.7
14. jan 2022

Nie STU ma vlastne intraky a UK ma vlastne. Bývať spolu teda nebudete

alanko20
14. jan 2022

Ja som mavala z jednej univerzity, ale rozne fakulty, ale to boli casy tak 10 rokov dozadu, ci to tak funguje stale, netusim. Byvala som na Mlynoch.

nekulta
14. jan 2022

My sme boli na matfyze pomiešaní z rôznych odborov, ale v rámci jednej fakulty. Tiež myslím, že budete zvlášť.

lucik194
14. jan 2022

byvat spolu urcite nebude, kedze su to dve rôzne univerzity. jedna STU a druha UK
ani blízko seba

nerya
14. jan 2022

Ja by som to nezatracovala a napísala sa do poradovníka, prípadne sledovala internet, po priradeni internátov sa stále nájde množstvo študentov, ktorí chcu vymeniť svoje miesto napríklad 😉

elementissa
14. jan 2022

Sú z rôznych fakúlt. Ja som bývala s farmaceutkou na izbe (ja som študovala psychológiu). Intráky sú pre viacero fakúlt, ale zväčša sa tam vyskytujú študenti z jednej univerzity. Čo ale nemusí byť pravidlom, pretože univerzít je už viac ako intrákov. Ak budeš na Mlynoch, tak sa stretneš s UKckarmi, no podľa mňa pri Botanickej...ako sa to volá... družba, možno tam bývajú Prírodovedci + MatFyzaci a aj STUckari, tie fakulty sú veľmi blízko pri sebe. V Horskom Parku býva časť UKckarov, ale aj Ekonómovia a zopár ľudí z Paneuropskej podľa mojich starých x ročných dát. Takže môže sa stať, závisí od intráku.

patusikk
16. jan 2022

STU má iný internát ako UK napr....

lucik194
16. jan 2022

@elementissa STU na Druzbe ( na Botanickej) nebyvaju.....
Druzba je intrak pre UK