Taká otázka, môžu na jednej izbe na internáte bývať baby ktoré sú z rozdielnych škôl? Alebo každá škola (vysoká) ma vlastný internát kde ľudia z druhej školy nemajú čo robiť ?
@sisa_s zatiaľ neviem aký internát. Kamaratka ide na UK- fakulta manažmentu a ja idem STU - ústav manažmentu .. neviem presne aké internáty tam prislúchajú
My sme.boli na stredoškolskom pomiešane, ja tretí ročník SZU, ďalšia chodila na ekonomicku, tretia na STU a ďalšie dva už pracovali.
Keď som bola na SZU intraku, tam sú väčšinou len ľudia z tej školy. Na mlynoch stretneš kadekoho. Niektoré školy aj majú akoby svoje intraky, ale niekedy sa to aj dosť pomieša.
Nie STU ma vlastne intraky a UK ma vlastne. Bývať spolu teda nebudete
Ja som mavala z jednej univerzity, ale rozne fakulty, ale to boli casy tak 10 rokov dozadu, ci to tak funguje stale, netusim. Byvala som na Mlynoch.
My sme boli na matfyze pomiešaní z rôznych odborov, ale v rámci jednej fakulty. Tiež myslím, že budete zvlášť.
byvat spolu urcite nebude, kedze su to dve rôzne univerzity. jedna STU a druha UK
ani blízko seba
Ja by som to nezatracovala a napísala sa do poradovníka, prípadne sledovala internet, po priradeni internátov sa stále nájde množstvo študentov, ktorí chcu vymeniť svoje miesto napríklad 😉
Sú z rôznych fakúlt. Ja som bývala s farmaceutkou na izbe (ja som študovala psychológiu). Intráky sú pre viacero fakúlt, ale zväčša sa tam vyskytujú študenti z jednej univerzity. Čo ale nemusí byť pravidlom, pretože univerzít je už viac ako intrákov. Ak budeš na Mlynoch, tak sa stretneš s UKckarmi, no podľa mňa pri Botanickej...ako sa to volá... družba, možno tam bývajú Prírodovedci + MatFyzaci a aj STUckari, tie fakulty sú veľmi blízko pri sebe. V Horskom Parku býva časť UKckarov, ale aj Ekonómovia a zopár ľudí z Paneuropskej podľa mojich starých x ročných dát. Takže môže sa stať, závisí od intráku.
STU má iný internát ako UK napr....
@elementissa STU na Druzbe ( na Botanickej) nebyvaju.....
Druzba je intrak pre UK
Daj konkretny internat..vsade je to inak..niektore fakulty maju svoje vyhradene internaty, inde su vsetci pomiesani