Myslíte že je neskoro v 23 rokoch skúsiť štúdium zubáriny? Je tu niekto kto to študuje a vedel by mi dať info z prvej ruky? Na ktorú školu je najjednoduchšie sa dostať? Viem, že je to všade náročné ale rozmýšľam na ktorú sa zamerať.
Ano, je mi to jasne.. ja studujem 2rocnik dentalnu hygienu, takze niesom uplne mimo v tejto oblasti.. nad cr aj ja uvazujem kvoli dlzke studia, len ma odradza fyzika na prijmackach 😀
Ja ta chcem len podporiť, poznám zubarku, ktorá vyštudovala dentálna hygienu aj robila v zubnej ambulancii a následne išla študovať zubárinu a teraz už je zubárka. Ale ona študovala v Maďarsku.
Prijimacky nebudu lahke nikde 🙂 najma ked sa hlasia stovky, niekde az 1500 uchadzacov a beru cca 10-120ludi (podla mesta)...musis si zhodnotit, kde budes dochadzat, aku mas sancu byt kde prijata vzhladom na pocty, atd
Tu si vies pozriet charakteristiky skol a statistiky prijatych na odbory: https://namedicinu.sk/faculties/#f-3-LF
Nie je neskoro. Ak to mas robit niekolko desiatok rokov, par rokov hore dole... Zistis neskor, ze na tom nezalezi. 🙃
Ďakujem vám za rady aj podporu.🙂 Pravdepodobne pôjdem do toho, skúsim sa začať učiť už teraz a uvidíme, či to vyjde. 🙂 Len sa neviem rozhodnúť na ktorú školu sa zamerať :/ podľa toho by som sa učila z ich materiálov
Neskoro to asi nie je, len ci si nezabudla vela zo skoly, na prijimacky potrebujes byt jedna z najlepsich, vysoka bodova hranica a konkurencia je vysoka (namakani maturanti, ktori maju ucivo cerstvo v hlave a drtia sa mesiace)...vybrala by som si ČR, kde je studium o rok kratsie