Štúdium v tridsiatke

4. júl 2022

Aký máte názor na štúdium VŠ v tridsiatke? Ja som bola hlúpa v mladosti a bohužiaľ tie stratené roky už nikdy nevrátim. Chcela by som si urobiť školu, ale neviem či už pre mňa nie je príliš neskoro.

irusa
4. júl 2022

a čo chceš študovať ???

autor
4. júl 2022

@irusa Zdravotná sestra

viestta
4. júl 2022

Nikdy nie je neskoro

irusa
4. júl 2022

SŠ ???? tak určite choď do toho....človek sa celý život učí....

kikuska872
4. júl 2022

Nikdy nie je neskoro, mala som na VŠ spolužiačku 37r. ( ošetrovateľstvo Bc.)

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. júl 2022

@kikuska872 A uplatnila sa po štúdiu?

kvetinka75
4. júl 2022

ja mám kamarátky a tie idú v 50ke. Ja mám 48 a žiaľ z časového hľadiska mi to nevychádza, inak by som išla. PRacujú v zdravotníctve a budú to mať lepšie ako byť iba PS

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radacak
4. júl 2022

Tiež som na tom podobne... tiež by som chcela ešte jednu strednú školu
Tiež budem mať 30 tento rok

kvetinka75
4. júl 2022

@radacak ja som teraz skončila PS externe a jedno z mojich naj rozhodnutí v živote. Neľutujem

kacena4
4. júl 2022

zle sa pytas studovat sa da c kazdom veku. otazka je ci aj budes pracovat co vystudujes ak chces nie je o com studuj. ja mam po 45 a robim si VS

wayway
4. júl 2022

Bc. som studovala v zahranici a dobre si pamatam ze za zdravotne sestry chodili baby v priemere 30-33 rokov. nie, nie je neskoro😉. neskoro by bolo pred dochodkom.

modraslamka
4. júl 2022

ja by som sla na dentalnu h., tento rok 30, ale neviem ci sa odhodlam buduci rok, kedze cochvila rodim, mozno o 2 roky. Ja som po SŠ 4 roky pracovala, potom sla na EUbu koli rodicom, matika hieroglyfy - vyrazili ma, sla pracovat do zahranicia a teraz som sa usadila a rozmyslam, ze za pasom nechcem robit do dochodku takze urcite to skusim znova. Aj keby som vysla vs v 36tke stale lepsie ako nemat nic a potom lutovat ked bude naozaj neskoro.

autor
4. júl 2022

Baby dodali ste mi nádej. Ja mám ukončení strednú školu s maturitou, Obchodnú akadémiu. Ale nechcem stále len za pásom robiť. A nad zdravotnou rozmýšľam už dlho, bavilo by ma to. Ja som chcela na strednú zdravotnú, ale mama rozhodla inak, pôvodne chceli nech idem za kuchárku, ja som si vydupala aspoň Obchodnú.

h2
4. júl 2022

Váham, či sem napísať, lebo nerada píšem o iných ľuďoch, ale mám spolužiačku zo SŠ, ktorá teraz, vysoko po 40-tke, ukončila druhú VŠ. Tiež zdravotného zamerania. Sorry, bližšie info už písať nechcem, dúfam, že to chápeš.

kittykat22
4. júl 2022

prosim ta, idem mat coskoro 40 a idem studovat IT kt. som vzdy chcela :D tesim sa ako mala - uz ma vzali. Rok som sa ucila matematiku. Pocitam s tym, ze to asi 3r trvat nebude. Ale co :D aspon sa nudit nebudem. Bol to moj sen a velmiv velmi sa tesim. Chod do toho. Vobec sa toho neboj.

danielak84
4. júl 2022

Ahoj. Ja mam za chvilu 38,momentalne chodim na pomaturitne studium prakticka sestra a vzali ma na VS na osetrovatelstvo takze od septembra idem aj na vysku.

kristinka92
4. júl 2022

môj spolužiak zacal s nami študovať medicínu keď mal 36 a v ročníku sme mali pani po 50tke čo si chcela splniť sen, takze chod do toho mladucha 🙂 vôbec nie je neskoro ak po tom tak túžiš

liusa82
4. júl 2022

jasné že sa dá aj môj ujo v 45 si robil Ing🙂 Presne nikdy nie je neskoro.

autor
4. júl 2022

Bože baby ďakujem Vám, ani neviete ako ste ma povzbudili ☺️

autor
4. júl 2022

@danielak84 Super, držím palce 😊

autor
4. júl 2022

@kristinka92 v 36 za doktora? Fakt?

autor
4. júl 2022

@kittykat22 Jeee, gratulujem, si šikula 🙂

tramtada31
4. júl 2022

Aj moje dve známe v 48 promovali na vs. Nikdy neni neskoro a ty si ešte mlada

baboobchod
4. júl 2022

Ja mám 40 a za sebou prvý ročník práva aj s peknými známkami (UK, žiadna “paneurópska” škola) 😁 či to niekedy využijem uvidíme, ale zatiaľ ma to veľmi baví 😁

komplikovana
4. júl 2022

Neviem odkial ludia maju tie myslienky- stara na studium. Ved sa ucime cely zivot. Ak chces do skoly, tak urcite do toho chod. Drzim palce nech sa ti dari 👍

brona235
4. júl 2022

Len bez strednej zdravotnej mozes ist iba na denne studium na vysokej. Neviem teda ci mas deti alebo ako. Ale ak rozmyslas nad externym, musis mat strednu zdravotnicku. Kazdopadne drzim palce... 😊 Ja v septembri nastupujem na osetrovatelstvo. Mam 33. 😂🙈

sella38
4. júl 2022

ja som VS sice mala, ale v 36tke som dokoncila rozsirenie mojho odboru a konecne robim to, co som vzdy chcela. Studovala som popri zamestnani a dvoch detoch, ale ak budes mat podporu muza, smelo do toho.

autor
4. júl 2022

@brona235 Fakt? No tak to neviem teda, myslela som si, že môžem externe aj bez strednej zdravotníckej školy.