ahojte,
rada by som sa spytala,ci su tu nejake uzivatelky, ktore studovali/studuju psychologiu na trnavskej uni.
Prijali ma na externe studium od septembra a rada by som vedela, ako narocna je skola pocas roka (ci sa pisu nejake seminarky/priebezne testy, ci su ucitelia ustretovi, ak nahodou nieco nestihnete...)
som na materskej, tak sa trosku bojim, ako zladit rodinu aj skolu.
dakujem pekne za kazdu skusenost!
@luciadurackova prosím Ťa ak si pamätáš z akých úloh sa skladal prijímací test na TRUNI? aké otázky tam boli? Chcela by som len vedieť načo sa mám zamerať, plánujem isť o rok na psychológiu na TRUNI a vôbec neviem ako sa mám na ten test pripraviť. Iba viem, že je to test o všeobecných schopnostiach či by si mi ho lepšie nedefinovala. Z čoho sa skladal, bol to taký iq test? Že tam boli nakreslené obrázky a aký obrázok bude další..... skratka aké úlohy v tom teste boli.
Ďakujem za odpoveď .
Veľmi mi tým pomôžeš.🙂
@luciadurackova Práve som si zazolila účet len kvôli tomuto postu.. prosím ťa z čoho sa robili prijmacky? Ja sama zvažujem externe štúdium a dosť ma desí aké
nešpecifikované podmienky prijatia vlastne sú. O teste a Tom ako sa na neho pripraviť som sa zo stránky nič nedozvedela