Štúdium pôrodná asistentka

20. júl 2024

Ahojte, mám ukončenú strednú obchodnú akadémiu a 36 rokov... veľmi by som sa chcela prihlásiť na VŠ a študovať odbor pôrodnej asistenky.
Nikdy som v učení nebola neviem aká dobrá... prosím len o radi, názor....
Myslíte žeby som to zvládla ,mám do toho ísť,alebo je to zbytočné vôbec skúšať také náročné študium...
Je tu niekto taký ,kto ma podobnú skušenosť? Bojím sa žeby som to nezvládla,no na druhej strane mám neskutočnú chuť a vôľu ísť do toho.
Ďakujem za každú radu,názor,postreh.... 🫶

dadka1997
20. júl 2024

Na jednej strane máš motivaciu sa do toho pustiť..
Na druhej strane, ak nemas vztah k učeniu, uf co ti pvoiem, ja som tiez rychlo vzdala studium, sice som otehotnela, ale asi by som ho vzdala koli tomu oceniu 2h prednaskam a celodennym pobytom v skole ... to co si myslime my ta nemusi trápiť, za prve nepozname tvoje vedomosti, ani tvoje sposoby ucenia na škole..

Uz len pretu chuť by som tomu sancu dala a uvidíš ako to budeš zvládať, lahke to nie je

nezabudka3391
20. júl 2024

porodna asistencia nie je medicina,zvladnut sa to da...mas lepsie aj horsie predmety ale hlavne ta to musi zaujimat a bavit... mna ta skola velmi bavila ale budes mat dost praxe treba sa na to pripravit a to aj v lete je prax...prvy rocnik je asi najhorsi vela premetov a najhorsia bola pre mna biofyzika biochemia a radiologia ale to je len prvy rocnik a sociologia uplne odveci...druhy a treti rocnik uz mas v podstate len odborne predmety