Ahojte chcela by som sa tu s vami poradiť. Chcem si dať prihlášku na 2ročné pomaturitne na zdravotnej škole, s tým,že o rok by som sa už rada zamestnala aspoň ako sanitárka. Tak že ako to urobiť, lebo chcela by som pokračovať ďalej a dokončiť odbor praktická sestra,ale zároveň už aj niekde pracovať. Je to takto vôbec môžné? A ak áno,ako to urobiť? Treba si dať prihlášku najprv na1 rok na odbor SANITÁR , zamestnať sa a ďalší rok znova prihlásiť sa na Praktickú sestru s tým,že uznali by mi ten rok alebo by som musela odznova ďalšie 2 roky absolvovať? Po roku štúdia odboru praktická sestra ešte nie je možné sa zamestnať? Samozrejme zatiaľ ako sanitárka. Ako postupovať? Ďakujem za odpovede
Ja som si podala prihlášku už a teraz čakám kedy ma zavolajú na zápis, hneď som si dávala prihlášku na tie 2 roky odbor praktická sestra. Zbytočne budeš študovať 1 rok za sanitárku a potom dalšie 2 roky za praktickú sestru. Tiež sa spolieham nato, že ak začnem študovať tak sa budem môcť zamestnať aspoň ako sanitárka. Teraz som doma s dcérkou.
@modrymotyl8 ja takisto, teraz som ešte na RD, ale o rok mi končí, tak tiež dúfam,že po roku školy už by som mohla ísť aspoň za sanitárku
ja s tým tiež takto počítam no uvidí sa ...
Podľa mňa sa rovno prihlás na odbor praktická sestra, o rok uvidíš, čo bude.
Napíš do školy najlepšie Ti poradia