Štúdium na Masarykovej univerzite v Brne
Poprosím recenzie
@loginexistuje fss, esf, prf, fif
Na kazdej z tych fakult je kopu odborov. Ja som studovala dva na ff a hodnotila by som ich uplne odlisne. Univerzita je to kvalitna, ale nevedno, co ta vlastne zaujima
📌 ... pripnem sa, ak smiem ... Konkretne medzinarodne vztahy a diplomacia, mal by niekto aktualnu skusenost (cca 1-2 roky spät)? Vopred vdaka ...
... este doplnim info, mozno sa niekomu zide, 17.9. organizuju Open Day (urcite pojdeme presondovat), ale kazda osobna skusenost je rovnako cenna, ak by sa niekto chcel/mohol podelit 👍
@zzzuzzzu myslim ze uz sa nedalo dostat na open day ze bol vybookovany
ja viem sprostredkovane od syna byv kolegu medicina a prir vedy a on je spokojny dcera nastupuje tam teraz na medicinu (znami co su lekari chvalili brno ze lepsie ako na slovensku
@loginexistuje ... jj, booking bol spusteny 26/08, syn sa prihlasil so spoluziakom na par fakult na obhliadku + poradenstvo, ale este je par volnych pre tych, co nestihli👍:
@zzzuzzzu hej akurat som ti sla pisat ze vybookovana je len medicina na ine sa da prihlasit https://www.muni.cz/open-day
@loginexistuje ... a suhlasim, ze brnenska medicina ma silny kredit, blahozelam k prijatiu, je to vyborna volba 👍 ...
Študujem na Právnickej fakulte jeden z kombinovaných bakalárskych odborov a super, výučba na úrovni, ani počas dištančnej výučby to "neflakali" ako na mnohých školách, normálne všetko podľa rozvrhu.
Študovala som na PrF a nikdy som toto svoje rozhodnutie neoľutovala, síce som musela popri škole pracovať, pretože náklady na život boli vyššie, ale nielen kvalita univerzity, ale celkovo aj mesta, ľudí a príležitostí sú na vysokej úrovni. Najlepšie strávené roky. Určite to choď skúsiť, len sa treba zamyslieť na akú fakultu a čo vlastne chceš študovať.
Ešte dodám, že PrF na MUNI považujem za jednoznačne kvalitnejšiu fakultu ako ktorúkoľvek na Slovensku. Ďalší fakt je, ale že sa treba naozaj zodpovedne pripravovať. Nie je to easy peasy.
@loginexistuje myslíte že bude ešte jeden termín open day? Pretože konkrétne vtedy som odcestovaná. A viem ze to býva aj niekedy v decembri no neviem ako to je na MUNI.
v januari je myslim dalsi
@zzzuzzzu co znamená poradenstvo?
Ja som chodila na fss, konkretne medzinarodne vztahy a energetick bezpecnost. Jedno z naj rozhodnuti, odporucam👌
@weronca22 aké je potom uplatnenie?
@autorka ... a tu su dalsie terminy:
Ja som zacala mesiac po ukonceni skoly pracovat ako analyticka v energetike😊 spoluziaci - OTE, OKTE, Min hosp, SEPS, CEPS, SPP.. rozne spolocnosti prip statne institucie posobiace v energetike
dobrý deň, potrebujem poradiť s jednou maličkosťou, hlásim sa na MUNI, konkrétne FSS, ak som správne pochopila, píšu sa jedine SCIO testy zo ZSV, im som aj povolila poslať výsledky na fakultu. V prihláške mám zaškrtnúť políčko "žiadosť o ospravedlnenie prijímacích skúšok" alebo nie? Olympiády ani SOČ nemám

aka fakulta aky odbor ?