Ahojte , chcela by som sa opýtať či ste študovali niekto manažment na DTI a či ste mali problém sa z tejto školy zamestnať , respektíve či mali problém zamestnávatelia . Ide o to, ze som na MD a cenovo aj časovo mi táto škola vychádza najlepšie , neviem či mi v Za povolia individuálne keďže ideme bývať dočasne do Nemecka . Na DTi je možnosť externe . Ak máte nejakú radu alebo skúsenosť budem mooc rada ďakujem
@melanta ďakujem za správu . Radšej teda skúsim ťažšiu školu a budem veriť že ma vezmú . Moc mi to pomohlo .
Ak potrebuješ individuálne štúdium, pozri si aj VŠ v iných mestách a informuj sa. A hlavne, ak máš motiváciu, prečo chceš VŠ-vzdelanie, zvládneš to. Ľudia zvládnu aj náročnejšie obory, popri práci a ešte aj popri deťoch. Zvládneš aj ty. 😉
@melanta ďakujem za podporu . Rozhodla som sa pre Komenského . Do stredy musím poslať prihlášku 🙈 ešte aby ma prijali 🤣 čítala som veľa o DTI a mám strach že zaplatím štúdium a nakoniec budem mať problém sa zamestnať
Mám VŠ DTI a keď som bola na pracovnom pohovore, nezobrali ma a pýtali sa ma, prečo som si neurobila normálnu vysokú školu (štátnu), že tato neposkytuje kvalitne vzdelanie....
@melanta to je smutné, takto škatuľkovať ľudí podľa školy. Ak mam byt úprimný na Sk nie je žiadna škola kvalitná. Tak isto poznám ľudí a ako hovoria o katolíckej a poznám čo vyštudovali a su dost šikovní aj v tom čo robia. Presne na Slovensku toto zmýšľanie a aj to tak potom vyzerá. V zahraničí pozerajú hlavne na tu šikovnosť jedinca a nie na školu. Tu vyučujú poučkovo….co ti dá poučka do praxe? Tak isto poznám z DTi kolegyňa a veľmi sme snou spokojní. Učili ich viac veci do praxe ako reagovať ako poučky čo nič nedali (jedna co prišla z Komenského a vzdala to, lebo nevedela pochopit systém pracovania a metodiku prace) nie je to len o škole 🙂
Ako headhunter ti poviem, že kandidáta s DTI beriem ako kandidáta bez VŠ. Keď som bola ešte zamestnaná v manažmente, detto som mala tento prístup. Je to VŠ s možno najhorším kreditom na Slovensku. Možno niekde do štátnej správy postačí, ak ide iba o titul kvôli tabuľkám.