Štúdium fyzioterapie na UCM

bianka432
3. júl 2021

Dobrý deň!
Mám tu niekoho, kto študuje fyzioterapiu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda na Fakulte zdravotníckych vied v Piešťanoch (prípadne iný odbor)? Alebo ak niekoho takého poznáte- dajte mi vedieť, rada by som sa spýtala na pár otázok ohľadom štúdia.

nika82
3. júl 2021

prepac , ale naozaj bolo potrebne zalozit 6 diskusii

gdpr
3. júl 2021

@nika82 však to čím viac diskusií založíš, tým väčšia šanca, že niekto odpíše také pravidlo nepoznáš? 😂😂😂

nika82
3. júl 2021

@gdpr zial nie a to som tu od 2009

bianka432
autor
3. júl 2021

@gdpr Ešte som založila 4 ďaľšie rovnaké diskusie, ktoré ste zatiaľ nekomentovali tak šup šup lebo vy sa fakt nudíte 🤣 . A ano, ozvali sa mi zatiaľ traja ľudia do správ, takže určite väčšia pravdepodobnosť.

gdpr
3. júl 2021

@bianka432 ešte daj 20 a sa ti ozvú všetci absolventi aj aktuálni študenti tak šup šup 😂

nika82
3. júl 2021

@bianka432 zial nudis sa akurat tak ty

nika82
3. júl 2021

@emjee @rusalinka zalozene duplicitne diskusie prosim zmazat

bianka432
autor
3. júl 2021

@gdpr v prvom rade, my si netykáme. A áno, skúsim pridať ďaľšie, je možné, že sa mi ozvú absolventi. Super nápad!

nika82
3. júl 2021

gdpr
3. júl 2021

@bianka432 v prvom rade je normálne si prečítať ak je na nejakej stránke kódex alebo pravidlá vid. tu https://www.modrykonik.sk/ine/kodex-spravania-sa-na-stranke/ najmä ten bod svoje príspevky zverejni len raz 😉

bianka432
autor
3. júl 2021

@gdpr A vieš, že tam je napísané aj toto: ,,Na koníkovi si vzájomne pomáhame. Podporujeme šikovné mamičky a podporujeme informácie a aktivity, ktoré sú nápomocné. Ak máš v úmysle robiť opak, táto stránka nie je pre teba to správne miesto.” Ano, viem, že som založila viac diskusii aj keď sa to nemá, no takisto nie je potrebné ľudí podpichovať a správať sa ako na ihrisku. Ak k téme nemáte čo povedať/nemáte záujem pomôcť, už by ste ako dospelá mali vedieť, že netreba komentovať. A už vôbec nie podpichovať.

gdpr
3. júl 2021

@bianka432 ako ťa podpichujem? Tým, že píšem pravdu alebo som sa ťa normálne opýtala načo toľko príspevkov zakladáš? Kebyže dáš 1 tému tak možno viac ľudí by ti poradilo lebo mňa pohľad na 5-6 rovnakých tém úplne od pomoci odradil.

nika82
3. júl 2021

@bianka432 vies ze sa to nema, no aj tak si ich zalozila

nika82
3. júl 2021

milka1988
3. júl 2021

@bianka432 na koňovi si máte týkať 🙄 je to v kódexe...

bianka432
autor
3. júl 2021

@milka1988 Snáď etický kódex je nadradený kódexu na modrom koníkovi. Preboha…

milka1988
4. júl 2021

@bianka432 snad je to uplne normalne uz pri chatovani aj na fb sa s tym stretavam tu si pod nickom nie pod svojim menom a ked si tak potrpis na vykanie tak budes zrejme velmi vztahovacny clovek :D

janai1
4. júl 2021

No tak ty si na VŠ užiješ 😂😂😂😂 s takýmto spravím, tam dlho pobudneš...

nsplv
5. jún 2022

Nie je tu niekto, kto ma vypracovane statnicove otazky z fyzioterapie UCM? Dakujem