Dobrý deň!
Mám tu niekoho, kto študuje fyzioterapiu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda na Fakulte zdravotníckych vied v Piešťanoch (prípadne iný odbor)? Alebo ak niekoho takého poznáte- dajte mi vedieť, rada by som sa spýtala na pár otázok ohľadom štúdia.
@bianka432 v prvom rade je normálne si prečítať ak je na nejakej stránke kódex alebo pravidlá vid. tu https://www.modrykonik.sk/ine/kodex-spravania-sa-na-stranke/ najmä ten bod svoje príspevky zverejni len raz 😉
@gdpr A vieš, že tam je napísané aj toto: ,,Na koníkovi si vzájomne pomáhame. Podporujeme šikovné mamičky a podporujeme informácie a aktivity, ktoré sú nápomocné. Ak máš v úmysle robiť opak, táto stránka nie je pre teba to správne miesto.” Ano, viem, že som založila viac diskusii aj keď sa to nemá, no takisto nie je potrebné ľudí podpichovať a správať sa ako na ihrisku. Ak k téme nemáte čo povedať/nemáte záujem pomôcť, už by ste ako dospelá mali vedieť, že netreba komentovať. A už vôbec nie podpichovať.
No tak ty si na VŠ užiješ 😂😂😂😂 s takýmto spravím, tam dlho pobudneš...
Nie je tu niekto, kto ma vypracovane statnicove otazky z fyzioterapie UCM? Dakujem
prepac , ale naozaj bolo potrebne zalozit 6 diskusii