Štúdium ďalšej strednej školy

16. sep 2023

Rozmýšľam nad tým, že by som si urobila ďalšiu strednú školu... Konkrétne odbor Cukrár pekár. Je možné, že to budem môcť študovať od prvého ročníka s deťmi?

vulka
16. sep 2023

To sa pýtaš, či budeš môcť vlastne denne sedieť so žiakmi 4 roky v lavici?

autor
16. sep 2023

@vulka Nejak tak, či je možné študovať ďalšiu strednú školu...

vulka
16. sep 2023

Ďalšiu strednú v pohode. Len je otázne, či dennou formou. My sme to kedysi mali. Ale len krátko. Že nám v laviciach sedeli aj 25 roční. Neskôr sme mali takých študentov ale boli na individuálnom študijnom pláne. Asi to závisí od školy.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denkabemommy
16. sep 2023

Môžeš študovať individuálne, ak to škola umožňuje. Samozrejme prax musíš odchodiť ale teória sa dá normálne len cez skúšky. No treba si zistiť ako to funguje na škôlke, kde chceš študovať

autor
16. sep 2023

@denkabemommy Dobre, skúsim to zistiť.

viktoriaandrascik
16. sep 2023

Ahoj, ja som si takto robila druhu strednú školu. Nájdi si konkrétnu školu a chod osobne požiadať o individuálny študijný plán. Ja som si robila automechanika a keďže som pred tým mala už ukončené gymnázium s maturitou tak som absolvovala iba odborné predmety a to spôsobom preskúšania z každého predmetu raz za pol rok. Nič hrozne poslali mi učebné materiály a dohodli sme si termín preskúšania.

kate_cs
26. sep 2023

Ja som chodila takto na strednú pedagogicku, ale mali normálne pomaturitné štúdium. Vyštudovala som za 2 roky. Mali sme školu len raz do tyzdna poobede 4 hodiny a to sme väčšinou len napísali písomky, dostali pokyny k prácam. Všetko samostudium a samozrejme prax. Končila som maturitou. Možno sa to dá aj v iných odboroch, skus pozrieť na webe jednotlivých škôl.