Pekne zdravím!
Rada by som sa opýtala vš študentov v Košiciach, či viete o nejakej študentskej jedálni na štýl Venzi vo VM Mlynská dolina. Niečo, kde sa viem stravovať na ISIC a uplatniť dotáciu na 2 teplé stravy denne..
Jednoducho niečo kde sa viem ako študent dobre najesť a za dobre peniaze, teda skoro žiadne.
Dajte prosím vedieť ak o niečom takom viete. Kdekoľvek v meste. Pýtam sa ale ako záujemca o štúdium veteriny
My sme z UPJS mohli chodit do jedalni TUKE, mali sme tu stravu dotovanu.
Viem o jedalnach na medickej, jedlikovej a bozeny nemcovej, myslim, ze su aj ine, ale ja som chodievala iba do tych troch. Studovala som na UPJS a jedlicka a bozenka patrili k TUKE, ale mohli sa tam najest aj ini studenti. Myslim ale, ze bolo potrebne predtym vyplnit nejake papiere.
Uz si velmi nespominam, je to niekolko rokov dozadu.
Ale moznost takehoto stravovania v KE urcite je, neboj sa. Snad poradi aj niekto z veteriny ;)
UVLF má svoju vlastnú jedáleň. Jednu v škole a druhu na intrakoch. Výber zo 4 jedál, mala by byť aj ponuka pre vegetariánov. Riešili sa aj večere. Funguje toby na ISIC. A v dobe ked som tam chodila sme platili okolo 1,90 za obed
Na Tuke mali internaty vlastnu jedalen aj s dotovanymi jedlami hore pri optime a aj v areali v meste
Každá škola ma svoju menzu ceny jedál čakaj na úrovni 3.5-4€