Ahoj ženy syn si robí vodicak. Neviete nám prosím odporučiť stránku na internete kde sú online testy? Že tam je ten čas za ktorý sa ma stihnúť a tie otázky. Teraz sú otázky že pomiešané a že by to aj ta stránka miešala. Našiel si na internete vela takých testov ale nevieme ktoré sú aktuálne pre rok 2024. Odporučili mu v škole Slovensku komoru, len tam mu nevyhovujú otázky, stále mu dáva tie iste takmer. Ďakujeme
@patka06 a neviete prosím, na policajnej stanici robia testy cez stránku ktorú majú iba policajti ? Alebo cez skvza čo je Slovenska komora ?
To netuším cez akú stránku / systém to robia.
Otázky sú presne ako v tom linku čo som dala / náhodne vybrané z jednotlivých okruhov
@patka06 ďakujem. A ten link dáva náhodne otázky a pomiesa ich?
Robila som v marci skúšky, sli sme cez stránku minv na polícii... ale zevraj na nete je iba demoverzia , mala som aj apku autoskola zaplatila som si 2 eura a nevyhadzovalo mi stále to isté... respektíve synovi sa môže zdať ze ma rovnake otázky lebo test sa skladá z viacero oblasti a niektorá oblasť ma 40 otázok ina 300... ja som striedala stránky naozaj som sa poctivo ucila a aj tak ma niektoré otázky prekvapili, tam stačí inak položená otázka a človek je na pochybách. Dosť chytakov tam je 😊
áno. v tom linku to dáva testy presne ako pri skúškach
Je to náhodný výber z jednotlivých okruhov
Na stránke je aj PDF súbor na stiahnutie so správnymi odpoveďami
Naša skúsenosť, ze v apke Autoškola /mali sme neplatenú verziu/ to opakovalo otázky, ktoré odpovedala nesprávne.
@fiirsttiime prosím vás, a dá sa vďaka tej stránke naučiť na všetko? Tiež sme si to vytlačili tie otázky a ideme podľa toho. doma máme knizku a tam je napr viac tých dopravných zvislých značiek a aj vela iných otázok čo nie je na tej stránke čo ste poslali. A čo ste napísali, že niektoré otázky prekvapili. To ste mysleli, že ste nevideli také otázky a také tam boli? Skúšky sa blížia..😅
Ono otázky sú všetky asi rovnake ale keď si pozriete viac stránok ako je skvza minv autoskola atď tak sú tam inak položené tie otázky cize stačilo uplne ine slovo nahradiť iným a bola som v pomykove 🫣
Ja som naozaj striedala všetky apky plus ucila sa z kníh co nám dali...čiže konkrétnu stránku povedať neviem ale moji bratranci sa učili čisto iba zo stránky minv a obaja prešli 😊
@fiirsttiime presne preto je dobre učiť sa z oficiálnej stránky MV, tam sú všetky aktuálne platné otázky, presne v znení ako na testoch.
Iné apky, knihy a pod. sú len zbytočná komplikkácia
@patka06 lenze nám povedal inštruktor a aj policajt zevraj to su iba demoverzie co su na nete na stránke minv...
Vsak keby dal jasne niekto stránku nie je dôvod meniť 300 apiek a kníh 😉
@patka06 a v našej autoškole nám hneď prvú hodinu kázala robiť testy iba cez skvza...co su uplne inak položené otázky ako na minv... na minv som si začala robiť až vtedy keď veľa žiakov zo skupiny testami neprešli a opakovali ich aj 3x bohužiaľ...
@fiirsttiime žiadna demoverzia, je tam všetko tak ako má byť - všetky otázky aj generovanie testu
Netuším, čo je skvza, Ani v autoškole nič také dcére nespomínali.
Jasne bola daná stránka MV, ako jediná oficiálna
@patka06 prepáčte ale asi viem co nám odporučili tak zrejme vaša dcéra mala šťastie ze jej hned odporučili minv, keďže aj pani píše ze synovi bolo odporúčané skvza...
@fiirsttiime nespochybňujem Vaše slová a mrzí ma ak to tak vyznelo
Už som si slvza vygooglila - fakt som doteraz netušila, že niečo také existuje,
https://www.minv.sk/?elektronicke-testy
alebo si vie do telefonu stiahnuť aplikáciu Autoškola
podľa tohto sa učila dcéra - prešla na skúškach bez problémov