Štátnice a choroba

bea_s8
17. jún 2023

Ahojte, stala sa mi taká vec, v utorok mám štátnice, trvajú od 19 do 26. júna. Od včera som chorá a keďže som počas týždna bola za babkou v nemocnici, o dva dni ma informovali, otca, že má covid, dnes mám riadne príznaky covidu a počula som aj, že je toho zase viac alebo teda stále to existuje. Bola som dnes preistotu na pcr teste a výsledok pozitívny. Nevládzem nič a na štátniciach som v poradí predposlednom. Neviem sa nikde dočítať, že čo sa stane ak je človek chorý. Avšak štátnice nie sú jeden deň, ale verím, že ak sú do 26, tak sa to dá predĺžiť. No ale stále sa neviem k tomu dopátrať čo v tejto situácií. Nemáte niekto nejaké rady alebo skúsenosti? Som na škole fmk ucm. Písala som email na študijné, dozvedela som sa ešte aj k tomu, že v pondelok sú nestránkové dni, tak rozmýšľam, že to pošlem rovno na dekanát.

lindous
17. jún 2023

Ja osobne by som sa v prvom rade ozvala vedúcemu/vedúcej práce, prípadne vedúcemu/vedúcej katedry, na ktorej pôsobíš a komunikovala to s nimi... teda aspoň u nás sa takéto záležitosti riešia najskôr viac menej interne...

alenkavrisidivov
17. jún 2023

@bea_s8 Mna ešte počas pandémie poslali do kelu, i keď nemali a mala som online štátnice v teplotách :/ Určite sa skús kontaktovať s niekym z komisie, rektorom, dekanom.. Podľa mňa FMK bude viac na úrovni ako TUKE

msnesquik
18. jún 2023

@bea_s8 no skus kontaktovat predsedu komisie, ale od marca tusim uz nie je povinna karantena...alebo prides a das si respirator, do toho 26 by sa to mohlo zlepsit