Máte prosím niekto skúsenosti, resp. poznáte niekoho s týmto študijným odborom? Rozhodujem sa teraz medzi Bezpečnosť a kontrola potravín a Potraviny a technológie v gastronómii. Ako je to s uplatnením, lebo niekde som počula, že sa dá dobre uplatniť ako kontrolór potravín napríklad, v rôznych cateringových službách, inde zase že uplatnenie je horšie
FBP nemá uplatnenie. Manžel vyštudoval odbor na tejto fakulte, za 8 rokov sa nenaskytla jediná možnosť pracovať v odbore, dôrazne neodporúčam túto fakultu. Ja mám rastlinnú výrobu na FAPZ, odbor Agronóm, naozaj sa poľnohospodárske firmy o agronómov bijú, treba však zobrať do úvahy to, že je to extrémne časovo náročná práca, vyžadujúca množstvo nadčasov a prácu v piatok sviatok sobotu nedeľu.....
Urob si Agronóma a firmy v poľnohospodárstve sa o teba pobijú.