Ahojte!
Je tu niekto kto teraz študuje špeciálnu pedagogiku na UK (celoživotné rozširujúce štúdium)? Nemá niekto náhodou vypracované tézy na štátnu skúšku? Mám doma 2 mesačnú dcérku a nemám čas na vypracovanie :( ďakujem!!!
@pininka1 ahoj, našla som túto tému, vedela by si aj mne poslať prosím? Ďakujem krásne
@maminkalaurinka zial uz som cistila pocitac a nemam ich uz, skus poprosit dievcata vyssie
@pininka1 ďakujem krásne
@tecko28 ahoj, prosím vás, máte ešte tie otázky? Vedeli by ste mi ich poslať prosím? Ďakujem krásne
@maminkalaurinka samozrejme. Mozem sa spytat kde studujete a v ktorom ste rocniku a odbor? Rozsirujuce studium? 🙂
Ahojte, dievčatá, prosím Vás, má niekto ešte tieto vypracované tézy na štátnu skúšku? Uvažujem o štúdiu v Bratislave, a chcela by som vidieť čo to prináša. Ináč, aké máte skúsenosti s doplňujúcim štúdiom? Kedy ste mali väčšinou prednášky? Cez týždeň alebo sobotu? Je to zvládnuteľne pri novorodenca?
Ahojte, prosím Vás môžem poprosiť o poslanie týchto vypracovaných otázok. Moc mi to pomôže. Ďakujem
Ahojte všetci, prosím vás, môže mi niekto posunúť vypracované otázky či testy na skúšku zo Špeciálnej pedagogiky či iných predmetov? Pri mojich štyroch deťoch a diagnóze Scleroze multiplex som spraviť si rozširujúce štúdium na KU v RK. Po pár týždňoch prebdených nocí prestávam vládať. Môže niekto pomôcť?
@moncsi91 aksa ti nikto neozve, skús osloviť spolužiakov