Ahojte 🙂 najde sa tu niekto kto ide na Komenskeho do BA študovať špeciálnu pedagogiku externe prvý ročník? Alebo či niekoho nepoznáte 🙂 Veľmi by mi to pomohlo ďakujem 🙂
@rencav123 a boli k tomu aj pod otázky? Z akej knižky si sa učila na prijímačky,
@lapersefona nie nie ..vtedy bola korona tsk boli online prijimacky..počítač ti vygeneroval otázky … a ja ani neviem z coho som sa učila 😂🙈 ale tsky všeobecný prehlad je kniha od Štefana Vašeka - základy špeciálnej pedagogiky. 🙂 je aj v pdf. ;)
Ahojte, tento rok sa niekto pevne rozhodol ísť študovať špeciálnu pedagogiku? Mohli by sme sa skontaktovať. Pekný deň
@eiffi ahoj ja by som chcela..😉
@nevestienka to je skvele, držím palce. Aj si bola na DOD? A odkiaľ si? Už si podávala prihlášku?
@eiffi ahoj, no a ty ako máš podanú prihlášku? no ja ju mam rozpracovanú pozerám, čo mi tam treba doplniť aké prílohy..ja študujem už špeciálnu pedagogiku v Prešove, ale sa sťahujeme na západ...no a cestovať si neviem predstaviť už do Prešova potom..tak chcem prestúpiť do BA, lenže musím ísť odznova..podať prihlášku a urobiť prijímačky..
@eiffi dakujem aj ja ti držím palce
@nevestienka ahoj, aj ja plánujem začať študovať v BA, tiež mam momentálne len rozpracovanú prihlášku. Mňa by skôr zaujimalo, ak sa smiem spýtať, že ako to je asi obsahovo cca neviem si totiž predstaviť koľko je to učenia a rada by som mala aspoň nejakú predstavu dajme tomuze jedna téma je napr na koľko strán A4 v prírode že máš už materiál z ktorého sa iba učíš. Ja sa bojím pretože mám doma dieťa ktoré tiež tento rok nastupuje do prvej triedy a takto trochu sa bojím ako to zvládnem pretože ja nie som človek ktorému stačí počuť alebo pár krat si prečítať. Ďakujem za odpoveď
@em40 ahoj,
@em40 poslala som ti spravu
@rencav123 ja idem 🙂