Ahojte, je tu niekto kto študuje externe špeciálnu pedagogiku na UK BA? Potrebovala by som nejaké info.
@kacena4 dobrý deň mohla by som aj ja vás poprosiť študijné nejaké materiály… ďakujem🙂
@miladatmakova co su to "nejake" co presne hladate
Prosīm Vás, nemáte vypracované štátnicové otázky špeciálna pedagogika? Veľmi by MI to pomohlo. No oplátku by som tiež pomohla, AK by som vedela. Vďaka. Peknÿ deń.
@henibeni , dobrý deň, čo konkrétne potrebujte?
@kacena4 mohla by som aj ja poprosiť? Ties si teraz podávam prihlášku do BA a tak troku sa bijim co to zvládnem a koľko toho je obsahovo. Rada by som si pozrela materiál a mala nejakú predstavu koľko toho je obsahovo a aké náročné to je. Bojím sa studovania ci to popri malom dieťati dám. Ďakujem
@verunka07
@kacena4
@viktoriakoll ahojte, prosím aké je externé štúdium špeciálnej pedagogiky náročné? Chodí sa len soboty? Treba sa učiť veľa a poctivo? Čo prijímačky? Naozaj je to ústny pohovor? Čo skúšky? Váham, lebo som na rodičovskej, mám dve malé deti, jedno s PAS, takže zvažujem či to zvládnem. Školné je dosť veľká záťaž, aby som to premrhala. VŠ mám iného smeru, ale to bolo denné.
ja mam 2 deti s pas a studujem specku. za mna narocna nie je, ale to mam teda velmi vela nastudovane kedze mam deti aj s inymi dg. bc bolo pre mnalavou zadnou. mgr je uz narocnejsie. ak chces pracovat v tomto obore ma to vyznam. v ba je skola piatok sobota + skusky hocikedy ako to vyhovuje ucitelom a pohovor je ustny nic tazke ak ti ma kto povarovat deti super, ucit sa treba poctivo kedze to budes vzivote asi potrebovat co sa tam uci tak ako sa clovek musel v 1r. naucit vsetky pismenka nemohol vynechat 1 ze sak to nebudem potrebovat... tak je to aj tu ucim sa takmer denne (ale teda ja sa tazko ucim) asi 2 mesiace potom je pokoj
@kacena4 vďaka za odpoveď, piatky aj soboty celý deň?
@tatianastt vacsinou piatky po 12trj sobota cely
a?