Špeciálna pedagogika

eiffi
16. jan 2024

Dobrý deň maminky, je tu niekto z vás, kto sa chystá externe študovať špeciálnu pedagogiku na vysokej škole v BA? Ktorá z vás už je na štúdiu tohto odboru? Mám zopár otázok a rada by som to prebrala s niekym, kto má skúsenosť. Ďakujem a želám pekný deň

kacena4
16. jan 2024

ja studujem

lapersefona
16. jan 2024

Aj ja ubazujem nad štúdiom? Ako často sa chodí na prednášky? Mate aj predmety z matematiky ci hudobnej?

eiffi
autor
18. jan 2024

@kacena4 dobrý deň prajem, viete mi poradiť z čoho je najlepšie sa pripraviť na prijímacie skúšky? Ako prebiehajú? Viem, že ústne. Skôr mna zaujíma konkrétnejší postup/priebeh. Ďakujem vám

eiffi
autor
18. jan 2024

@lapersefona pekný deň, už sa vám podarilo zistiť info o štúdiu (bližšie).Fozhodujem sa aj ja, idem na deň otvorených dveri. Myslím, že som nevidela predmety ako matematika a hudobná v tomto odbore.

kacena4
18. jan 2024

@eiffi vedieť specifika jednotlivych postihnuti a poruch. napr. pytali sa ako pristupovat ku ziakovi so sluchovym postihnutim v skole

kacena4
18. jan 2024

@eiffi matika nie je hudobna ano ale 90% je to o teorii

eiffi
autor
18. jan 2024

@kacena4 mohla by som vás kotaktovat sukromne? Tento smer sa pre mna stal dôležitejší vďaka životným situáciám a predsa by som prijala rady, tipy, možno len info od vás ak už skúsenosť v štúdiu máte. Každopádne nemusíte, chápem, ale rada by som vedela sa odpichnúť. Ďakujem

kacena4
18. jan 2024

@eiffi kludne ip

lapersefona
18. jan 2024

@kacena4 prosim vas prednasky su kazdy vikend aj v piatok? Robite ak online skusky?

kacena4
19. jan 2024

@lapersefona kazdy druhy vikend cca oktober/november a matec/april potom uz len skusky a hodnotenie nieco on line, vacsina prezencne

fazulka1512
27. jan 2024

Ja sa chystam do Po od septembra

eiffi
autor
28. jan 2024

@lapersefona ahoj, bola som včera na DOD, zaujímavé. Ty si sa rohrodla ci pôjdeš na štúdium?

lapersefona
28. jan 2024

@eiffi uvazujem ale externe

eiffi
autor
28. jan 2024

@lapersefona ja tak isto ako ty. Tiež externe. Chcem podať prihlášku. Bola si na DOD?

kast
2. nov 2024

@eiffi Dobry den, dostali ste sa na studium? Prosim vas, z coho ste sa pripravovali na prijimacie skusky? Dakujem pekne