Ahojte,
mám ukončenú obchodnú akadémiu a bakalárske štúdium na vysokej škole. Avšak, odbor, ktorý som si zvolila, ma nebaví a neviem si predstaviť, že by som v ňom pracovala. Preto by som si rada našla prácu ktorá by ma aj napĺňala v oblasti gastra ako kuchárka skôr v lepších reštikách. Viem, že potrebujem určitú úroveň vzdelania. Zvažujem, či by mi stačil nejaký kurz, alebo by som sa musela vrátiť na strednú školu.
@xkarolina podľa toho o akú prácu sa jedná,ja mám obchodnú ale pritrafila sa mi robota vedúca skolskej jedálne,školu som si musela dorobiť popri práci
prosím ťa, nejaké špeci vzdelanie naozaj nepotrebuješ.. ja som v gastre robila pár rokov, hneď po mature na gympli som si random poslala CV do jednej (dnes už veľmi známej a obľúbenej) bratislavskej reštiky a hneď ma brali :D šéfino bol ITčkar :D a gastro bola proste vášeň. a väčšina kuchárov, ktorých poznám, mali vyštudované všetko možné od chovateľstva, cez matematiku až po kaderničinu :D stačí byť šikovný a pracovitý. rovno si pošli nejaké CVčka, ďalšou strednou by si iba strácala čas.