Ahoj žienky,
viem, že takáto diskusia sem veľmi nepatrí, lebo ma máločo spoločné s detičkami a materstvom, ale neviem už kam sa obrátiť. Nemám sa s kým o tom rozprávať, kamarátkam, spolužiačkam, sestrám to na nos vešať nechcem. V iných diskusiách ma vysmiali a preto sa obraciam na Vás ženy. Ako z toho von? Ako sa zbaviť toho hlúpeho platonického vzplanutia? :D
Som z toho v koncoch, pretože sa u mňa takéto platonické lásky nekonali ani v najťažšej fáze puberty. A už vôbec nechápem ako som sa dokázala namotať na niekoho, koho tak pramálo poznám. Učí ma už nejaký ten 4 rok (ale to však neznamená, že ho poznám), doteraz som ho tak nevnímala, takmer vôbec som ho nevnímala. Nie je totiž môj typ, jediné čo ma zaujímalo boli jeho prednášky a tým to haslo. Ale tento rok? Prvá prednáška s ním a BOOOOOM! len čo som vošla do triedy. BOOOOM!!! Bolo to ako preplesk, on už tam bol, stál tam pri katedre a len tam tak stál. A mne bolo, sakra, neviem to vyjadriť, bola som ako omámená :D Ja! racionálny človek. Ja!!! Najhoršie je, že, zaľúbenosť zo mňa robí trúbu :D Lebo keď je nablízku, môj zdravý rozum odchádza niekam preč a mne zostáva len pobláznená hlava. Jeho prítomnosť ma znepokojuje a znervózňuje, keď máme cviká, alebo semniáre som nervózna a bojím sa, že sa ma na niečo opýta :D Už čakám, že na jeho otázku koľko je hodín a ja odpoviem "autobus?" :D Nikdy som si nemyslela, že by som sa na "staré kolená" tak spochabela.
Ženy, ktoré ste prežili nejakú platonickú lásku, ako ste sa z toho vyliečili? Súrne potrebujem ten recept, lebo takto školu nedokončím :D
@verenal Mozno miluje aj on teba len sa ti to boji povedat..Nemusi to byt len platonicke moze to byt skutocne a vecne..Mozno on je ten pravy , ale nemoze nic urobit , lebo je ucitel tvoj nadriadeny. Skus mu povedat co knemu citit a sma uvidis na com si. Urcite ta neodpili , prave naopak mu to velmi polichoty.. Mala by si to snim skusit :D
@verenal si uz dospela, tak preco nie?
najviac ti pomoze, ked si ho zrealnis. Skus zistit, nejake informacie. Je slobodny? Kde byva, kde sa stravuje...uplne bezne veci, lebo takto ho mas zideaizovaneho. Mozno zistis, ze by ti vlastne neskutocne vadil, alebo ze mu zapacha z ust...Chapes? je to uplne obycajny chlap mozno s deravymi ponozkami.
@david1991 Noooooooooo, takmer na 100% môžem povedať, že ku mne nič necíti. A ja chcem svoje city k nemu zahubiť, takže do tejto roviny by som to nedávala. Ale ďakujem za názor. 😀 veľmi ma pobavila predstava ako ho zvádzam a hovorím mu o svojich citoch :D Určite by mu to polichotilo, ved komu nie ... aj mne by to polichotilo 😀
@mima4 Však to, že už dávno nemám 13 a rehliť sa a haluziť, to by už nebolo ono :D Preto sa tejto bláznivej zaľúbenosti k učiteľovi chcem zbaviť.
@filipal viem kde býva a aj to že je slobodný :D
A nemyslím že ho mám nejako prehnane zidealizovaného. Už po prvej hodine s ním som si povedala, že je to looser :D áno, áno :/ viem, je to hnusné, ale mala som 19 :D bola som hlúpa a drzá. A myslím si to o ňom aj teraz, len teraz mi to všetko príde neskutočne milé. Ako tisíce malých chutných mačiatok :D
Spolupracovala som s ním na nejakých projektoch, boli sme aj na konferenciách ale nejako som ho vtedy nevnímala. To len teraz!!! 😀
@verenal Jaaaaj deva spanilá, si mi úplne pripomenula prvé randenia s mojím mužom, po prvom stretnutí, keď sa zo sebavedomého chlapa stával pubertiak, ktorý sa ma bál chytiť za ruku. Krásne to časy, dneska ma chytá už aj za zadok 😀
Čo pomože? Pravdivé je príslovie zíde z očí zíde z mysle. Takže možno v ďalšom semestri ťa učiť nebude.... A ty stretneš iného princa.
Inak takéto problémy mávam aj ja. dokážem sa zaľúbiť neskutočne rýchlo, a potom keď príde vytriezvenie - čo príde pomerne rýchlo, tak sa čudujem samej sebe. Dúfam, že moje deti budú troška racionálnejšie.
@filipal posledné čo by som chcela je aby sa do mňa zbláznil :D
@bosoriak jeeezu kriste :D s mojou predstavivosťou to mám pred očami, aj so zvukovými efektami ... :D ako pri tom číta noviny :D Amen :D
@bonaqa2013 ja som naopak toto nezažívala, naposledy som sa takto bláznivo zamilovala do svojho ex priateľa a boli sme spolu hneď ako sme sa do seba zamilovali a bolo nám krásne, takže tú zaľúbenosť sme si užili spolu :( Ale to už je preč a ja som sa zaľúbila ako hlupaňa, do toho loosera 😀
@jaruska8 istá si síce nemôžem byť na 100% ale takisto viem, že určite nebudem jeho typ. Nás žiakov je veľa, maximálne si ku mne vie priradiť meno, keďže sme spolupracovali.
Ps: dnes som s ním mala prednášku :D a musím sa priznať, že som sa snažila uvažovať racionálne, sadla som si dopredu a snažila sa pochopiť, čo dopekla na ňom vidím!!! Celý čas som si v hlave hovorila "Vážne? Verena, toto myslíš vážne?" ale asi som pomätená, lebo som si na to nevedela normálne odpovedať 😵
Viva la strata zdravého úsudku, toto mi chýbalo ku šťastiu :D ženy, ale aspoň sa cítim ako sweet 16teen :D a to pred nejakými 8 mesiacmi som uvažovala ako dospelá žena "kudy kam" sa pohnem vo vzťahu s priateľom... aach.
@dominika1988 to je dosť možné :D ale nechcem sa vláčiť s učiteľom ... a aaaa tiež mám také tušenie, že on by nechcel mať nič so mnou. ☹
@jaruska8 ani túto teóriu nezavrhujem, aj keď som už zmierená z rozchodom, občas sa prichytím pri tom, že uvažujem o mne a ex ako keby sme ešte boli spolu. ☹
Lenže mne to nepomáha, kvoli tejto zamilovanosti sa cítim rovnako zle ako po rozchode. Síce tu ma nekvári smútok a beznádej, ale to že sa správam hlúpo a zamilovano. Ako keby som stratila zdravý rozum. :D
ženy :D asi som vyliečená, aj keď nie úplne, no svitá mi na lepšie časy. Môj učiteľ je asi gay.
Totižto brigadujem v jednom hypermarkete a videla som ho s jedným pánom a boli tak hrrrrr do seba zavesení a vyzerali tak, ako by muž s mužom vyzerať a pôsobiť nemali. Aaaaw moje srdce bolo zlomené :D a dokladanie tovaru sa v ten deň zdalo nekonečné.
váááááááážne? dnes je tusim kazdy gay 😀 😀 😀
@olivia6 Neviem na 100% povedať že je gay.
Ale zistila som aj to, že tancuje latino tance (a ja furt, že prečo pre zmilovanie Božie má tak dobrý zadok??? :D ) a v obchode som ho videla s tým chlapom. Ktovie, možno to bol jeho otec :D s ktorým má nadštandardné vzťahy :DD možno to bola žena, ktorá vyzerá ako chlap... a možne je len gay :D
@dinko31 Džízis :D Netušila som, že som svojou Lovestory niekoho zaujala. Pokračovanie zrejme nebude žiadne, pretože som posera a aj keby sa mi fakt veľmi, veeeľmi, veeeeeľmi páčil nemala by som odvahu nejak mu naznačiť svoje city.
Ps: Ale ak chceš, môžem zobrať nejakú maminu Harlequinku a z nej niečo písať na pokračovanie a zmením postavám meno na Verena a Pán Sexi Zadok :3 :D
@verenal ako to dopadlo? 😁
Ahojte aj ja som zaľúbená do učiteľa teda neviem ci je to láska neviem co mam robiť je to zvláštne kto vie mi poradiť prosim
@verenal jezkove oci, myslim ze kazda to zazila milionkrat 😀 akurat dnes som kamoske hovorila, jaka som bola buchnuta ked som mala 13, dokonca to viem dobre imitovat 😀 😀 😀 sme sa rehlili jak kone...
uzivaj si toto haluzenie, v buducnosti sa na tom len prijemne pobavis 😉
a ako von z toho? ono to prejde same 😎 zamilovanost tak ako pride, aj odide, o pol roka uz to budes brat uplne inac...
a uc sa, lebo FX bude trapas 😀