Slovenská zdravotnícka univerzita alebo Trnavská univerzita

tk278
23. aug 2021

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať či máte nejake skúsenosti so štúdiom na SZU alebo na Trnavskej univerzite (ošetrovateľstvo). Ak ano, tak aká bola náročnosť a kvalita výučby ?

nerya
24. aug 2021

TU je údajne riadne sito prvý rok, vezmú veľa ľudí a veľa ich školu nedokončí. Na SZU nás vzali 30 a skončili sme všetci. Tiež by som volila hlavné mesto, podľa mňa viacej možností, viac nemocníc na praxe, väčšia šanca nájsť si zamestnanie do budúcnosti..

naloxon
24. aug 2021

@tk278 Ja som chodila na SZU a išla by som na ňu zas.

tk278
autor
24. aug 2021

@nerya ďakujem velmi pekne . Ešte sa chcem opýtať, či ste do školy chodili aj piatky alebo ste v piatok nemali vyučovanie .

nerya
24. aug 2021

@tk278 každý deň, nikdy deň voľna. Na zdravotných školách je veľa predmetov a veľa práce.

nerya
24. aug 2021

@naloxon súhlasím 😉

shinon258
24. aug 2021

@nerya tak myslím si, že zdravotná sestra sa nebude mať problém zamestnať niekde, kde je nemocnica. Hlavne v tejto dobe

nerya
24. aug 2021

@shinon258 ona sa pýta na štúdium, nie na hľadanie zamestnania

naloxon
24. aug 2021

@nerya Ja som chodila diaľkovo popri zamestnaní a keďže som diplomovana sestra chodili sme 4 tyzdne za semester + skúšky, na prax sme nemuseli...to ste tam fakt boli každý deň?

nerya
24. aug 2021

@naloxon jasné, ale normálne denné štúdium po strednej škole. Ty si mala zamestnanie 😉 my prax