Ahojte, tento rok nastupujem na STU, ale mám problém s internátom. Odoslala som žiadosť (načas), rezervovala som si izby ale žiadna z nich mi nebola schválená (rezervácia ostala označená ako "zatiaľ neschválená"). Ako novonastupujúci študent som si izbu mohla rezervovať až v 3. kole a tým, ktorým izbu neschválili si mohli ďalšiu rezervovať v 4. kole. Mňa do 4. kola ale nechcelo pustiť, pretože vraj nemám pridelené ubytovanie. Niekde som sa dočítala, že v takomto prípade prideľujú izby iba keď sa niečo uvoľní. Čo to pre mňa znamená? Mám počkať a dúfať, že mi izbu pridelia alebo to znamená, že ju vôbec nedostanem?
@misalka66 Ahoj, môj syn má ten istý problém.... už sme volali aj na študijné oddelenie a povedali, že žiaľ majú plný stav. A nikoho nezaujímalo, že bude prvák. Aj si niečo voľné našla? Ak áno, poraď prosím ťa 🙏. Ďakujem.
Zdravím, napísala som im mail, či je ešte stále možné, že ubytovanie dostanem. Odpísali mi, že od 15.08. (dnes) budú znovu prideľovať ubytovanie, vraj mám počkať a ak mi ho nepridelia, mám kontaktovať iné internáty. Dnes som sa do toho systému prihlásila a našťastie ubytovanie mi naozaj pridelili, takže som si mohla rezervovať aj izbu.
@misalka66 ďakujem, skúsime to ešte raz
Ahoj, prvaci na STU (okrem ludi co su z Bratislavy) by mali mat vzdy internat prideleny. Odporucam ti napisat na studijne oddelenie svojej skoly (kontakt najdes na internete) a takisto na intrak (kontakt najdes tiez niekde na nete na stranke STU)