Ahojte,
som členkou Slovenskej komory medicínsko-technických pracovníkov. Momentálne nepracujem, neviem, či sa zamestnám v zdravotníctve opäť, pretože plánujem budúci rok študovať ďalej a dovtedy si možno nájdem inú prácu.
Môžem sa aj napriek tomu zúčastňovať seminárov, budú mi tie kredity platiť? Mňa totiž veľmi zaujímajú a vždy sa niečo naučím. A druhá otázka, mala by som počas štúdia (zdravotnícky odbor) svoje členstvo zrušiť alebo len pozastaviť?
Ďakujem za odpovede
@lenocka8894 som farm. laborant a na VŠ by som študovala farmáciu.. tak váham čo robiť
Zrejme máte na mysli registráciu, nie členstvo. Ak nevykonávate zdravotnícke povolanie je potrebné si registráciu dočasne pozastaviť. Ak ukončíte VŠ farmácie, bude ptrebné sa registrovať v inej komore. Viacero komôr a aj organizátorov vzdelávacích aktivít umožnuje účasť na podujatiach aj študentom. Ak však chcete počas štúdia pracovať ako laborant v lekárni napr. na dohodu, tak si registráciu môžete nechať aktívnu. Určite však kontaktujte vašu komoru, aby vám poskytli informácie na základe vašich aktuálnych informácií v registri. Na MK vám poskytneme iba rámcové info 🙂
@lenkit ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂
Najlepsie by bolo tam zavolat oni vam vsetko povedia. Ak je aspon nejaka sanca ze sa niekedy vratite ku svojej profesii tak staci si pozastavit clenstvo na stranke je ziadost a tu treba poslat do Trencina aby vam nebezala lehota 5r na dokladovanie kreditov pretoze ak to nesplnite platite pokutu a mozu vas vylucit...a to su zbytocne komplikacie...a ak ste v komore a studujete zdravotnicky odbor tak za studium su celkom slusne kredity...